18
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZİNCAN

Mercan'da kar temizliği

Yoğun kış şartlarının yaşandığı Erzincan'ın Tercan ilçesi Mercan beldesinde belediye ekipleri kar yağışı nedeniyle kapanan cadde, mahalle, sokak ve yaya kaldırımlarını ulaşıma açılması için seferber oldu.

Mercan Belediye Başkanı Osman Şeker, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, belediye olarak yoğun kar yağışından dolayı büyük sıkıntı çektiklerini belirtti.

Şeker;" Belediye ekiplerimiz büyük bir özveriyle yaptıkları çalışmalar neticesinde beldemizdeki mahalle, sokak, cadde ve yaya kaldırımlarının ulaşıma açılması sağlandı. Belde merkezinden başlayarak kenar mahallelerimize doğru kar temizleme çalışmalarımızı yaparak toplanan karları kamyonlarla belde dışına taşıyoruz. Bölgemizde son yılların en büyük kar yağışı ile karşlaştık. Belediye ekipmanlarımız ve personelimizle olaya anında müdehale ederek vatandaşlarımıza çile çektirmedik. Bu çalışmaları yaparken kendi iş makinelerimizin yanısıra bölgemizdeki özel sektöre ait iş makinelerindende yararlandık. Şuana kadar ulaşılmayan, sıkıntı olan hiçbir mahalle , sokağımız ve yolumuz kalmamıştır. Çarşı merkezi içerisindeki kar yığınlarınında belde dışına taşınması da tamamlandı.

Belediyemiz imkanlarıyla yapılan bu çalışmalar sonucunda beldede hayat normale dönmüştür."dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Şubat 2008 Çarşamba 13:35:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?