30
Nisan
2024
Salı
ERZİNCAN

MHP adayı seçim turunda

29 Mart 2009 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlere sayılı günler kala tüm adaylar çalışmalarını sürdürüyorlar.

Milliyetçi Hareket Partisi Erzincan Belediye Başkan Adayı Erkan Karaman yaptığı açıklamada Erzincan'da gidilmedik esnaf- kurum ve vatandaş bırakmadıklarını belirterek, kendisine gösterilen ilgi ve teveccühten dolmayı tüm Erzincan halkına teşekkür etti. Seçimleri kazanmaya çok yakın olduklarını söyleyen Karaman; "Erzincan halkı kararını verdi" dedi.

Yerel seçimler öncesi çalışmalarda sona yaklaştıklarını belirten MHP Erzincan Belediye Başkan Adayı Erkan Karaman, Erzincan'da ilk açıklanan aday olmasından dolayı uzun bir ziyaret programı yürüttüklerini ve yaklaşık 110 günden bu yana Erzincan'da gidilmedik esnaf-kurum ve vatandaş bırakmadıklarını belirtti.

Erzincan seçmeninin kararını verdiğini vurgulayan Erkan Karaman, 30 Mart sabahı Erzincan için yeni bir dönemin başlayacağını söyledi. Ekibi ile birlikte önemli çalışmalara imza atacaklarını ve bu konuda ciddi bir proje çalışması yaptıklarını ifade eden Karaman, "Belediyecilik ekip işidir, ben de ekibimi kurarak yola çıktım. Göreve geldiğimde Erzincan halkı hiçbir şaibeye karışmayan, ayrım yapmayan, şeffaf, adaletli bir yönetim şekli görecek. Erzincan halkı beni tanır ve çok iyi bilir. Bizim sevdamız koltuk sevdası değil, Erzincan Sevdasıdır. Erzincan Belediyesi halkın rahatlıkla geleceği ve Belediye ile ilgili sorunlarını çekinmeden anlatacağı çözüm arayacağı yer olacaktır. Kapımız bundan önce olduğu gibi ardına kadar açık olacaktır. Kapalı kapılar ardında belediyecilik olmaz" dedi.

“Bölgecilik ve mezhep ayrımcılığı yapan bizden değildir. Hepimiz Erzincan'da yaşıyoruz. Tüm çabamız daha yaşanabilir bir Erzincan içindir” diyen Karaman, bir takım çevreler tarafından kasıtlı olarak çıkarılan söylemlere itibar edilmemesini isteyerek, dostluk ve kardeşlik içinde bir seçim olmasını diledi. MHP Adayı Karaman MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 25 Mart Çarşamba günü Erzincan'a gelerek Cumhuriyet Meydanında halka hitap edeceğini de sözlerine ekledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 20 Mart 2009 Cuma 20:50:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?