4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZİNCAN

Misafirhane problemi çözüldü

Erzincan'ın Otlukbeli ilçesi Kaymakamlığınca başlatılan çalışmayla ilçenin çözüm bekleyen problemleri öncelik sırasına göre programlanarak sonlandırılıyor.

İlçenin çözüm bekleyen problemlerinden biri olan misafirhane problemini lojman tipi yapılan öğretmen evinin atıl durumda bulunan giriş katındaki 200 metrelik alanın değerlendirilerek modern bir misafirhane şeklinde oluşturulmasıyla çözüme kavuşturuluyor.

Otlukbeli Kaymakamı Şefik Aygöl, Erzincan'a 150 kilometre uzaklıktaki ilçenin en önemli problemlerinden birisinin gelen misafirlerin konuk edilebilecek bir mekanın olmayışı olduğunu belirterek," İlçeye gelen misafirlerimiz okulların olmadığı dönemlerde Yatılı Bölge okulu yatakhanesinde, camilerde ve bazen de vatandaşların evlerinde misafir edilmekteydi. Ancak başlattığımız bu çalışma tamamlandığında Otlukbeli 10 kişinin rahatlıkla kalabileceği modern bir misafirhaneye kavuşmuş olacaktır. Ekim ayı başında başlanılan tadilat ve onarım çalışmalarının 30 günlük bir süre içerisinde tamamlanarak hizmete girmesiyle bu sorunumuzda çözümlenmiş olacaktır. 4 oda 10 yatak bulunan misafirhane için yaklaşık 15 bin YTL'lik bir harcama yapılarak atıl durumda bulunan bir kamu binası değerlendirilmiş oldu. İlçenin çözüm bekleyen sorunları öncelik sırasına göre programlanarak tek tek çözümlenmekte. Vatandaşa hizmet götürmek bizleri son derece mutlu etmektedir" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 16 Ekim 2007 Salı 14:20:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ERNAİL BÜYÜK IP: 81.213.212.xxx Tarih : 21.10.2007 15:04:14

sayın Kaymakamımızın geldiği günden beri ilçemizin kaderini değiştirmeye yönelik başlattığı bu hareket bugünlerde ilçemize misafirhane yaptırmak suretiyle devam ediyor,kendilerine ilçe esnafı olarak teşekkürlerimizi sunuyorum. Recep YAZICIOĞLU'lar ölmedi böyle kaymakamlarımız var olduğu sürece Recep Yazıcıoğlular ölmez