30
Nisan
2024
Salı
ERZİNCAN

Misafirlerine şoförlük yaptı

Şehit Albay Faruk Sungur'un cenaze törenine katılmak üzere Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile birlikte memleketi Erzincan'a gelen Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Refahiye ilçesinde direksiyon başına geçti. Misafirlerine şoförlük yapan Bakanı Yıldırım, son günlerde artış gösteren trafik kazalarına karşı sürücülere de uyarılarda bulundu.

Refahiye ilçesi Dumanlı Yaylası'nda Erzincan'daki belediye başkanları, sulama birliklerinin yöneticilerinin katılımı ile düzenlenen toplantıya yürüyerek gelen Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, burada Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'la bir araya geldi.

Erzincan'ın sorunlarının tartışıldığı toplantının ardından, direksiyon başına geçen Bakan Yıldırım konuklarını da kendi arabasına alarak birlikte Dumanlı yaylasından ayrıldı.

Bakan Yıldırım direksiyon başındayken gazetecilerin esprili soruları üzerine; "Ulaştırma Bakanının işi ulaştırmaktır. Yolların kralı olmaz, kuralı olur. Siz, siz olun kurallara uyun, sevdiklerinizi üzmeyin, sağ salim gideceğiniz yere varın" diyerek sürücülere tavsiyelerde bulundu.

 

iha
Yayın Tarihi : 20 Temmuz 2009 Pazartesi 15:44:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet canlı IP: 78.179.131.xxx Tarih : 20.07.2009 18:42:35

sayın bakanım yaptıkların hizmetler hiç zaman unutulmayaçak.sizden bir talebim. var uşak ili banaz ilçesi sandıklı yolunda virajlardan ulaşım zor olmaktadır. yardımçı olursanız sevinirim. sayğılarımla.