30
Nisan
2024
Salı
ERZİNCAN

Okul bahçeleri güzelleştiriliyor

ERZİNCAN BELEDİYESİ OKUL BAHÇELERİNDE DÜZENLEMELERE DEVAM EDİYOR

Erzincan Belediyesi’nin Erzincan Valiliği ile işbirliği yaparak yürüttüğü ve şehir merkezindeki 48 okulun bahçe düzenlemesinin yapılmasının planlandığı proje kapsamında çalışmalar devam ediyor.

Bu güne kadar, Merkez İlköğretim Okulu, Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu, Selahattin Demircioğlu İlköğretim Okulu ve son olarak Güvenlik İlköğretim Okulunda çalışmalar yürütüldü. Park ve Bahçe çalışması mevsiminin sona ermesi ile çalışmalara ara verilecek ve bahar aylarında yeniden başlanacak. Kısa vadede belirlenen on okulun, orta vadede ise 48 okulun bahçe düzenlemesi tamamlanacak.

Erzincan Belediye Başkan Yardımcısı Sami Mollaoğulları okul bahçelerinin Erzincan’a ve çocuklarımıza yakışır bir hale getirileceğini belirtti. Mollaoğulları sözlerine şöyle devam etti: Valilik ile işbirliği yaparak bu çalışmaları sürdürdük. Kısa sürede 4 okulun bahçe düzenlemesinde son aşamaya geldik. Önümüzdeki aylarda mevsim şartlarının el verdiği ilk günlerde çalışmalara devam edeceğiz. Okullarda Bordür çalışması, parke kaplı yürüyüş yolları ve meydanlar, beton toplanma ve oyun alanları, çimleme çalışmaları gibi çalışmalar yürütüyoruz. Bunların yanı sıra bahçelere kamelyalar ve oyun setleri kuruyoruz. Yürüyüş yolları kenarlarına çit bitkileri dikiyoruz. Bir de her okula basketbol sahası, voleybol sahası gibi spor alanları yapıyoruz. Erzincan Belediyesi olarak işin keşif projelendirme, koordinasyon, işçilik, peyzaj çalışmaları ve kontrolünü yürütüyoruz. Bu çalışmalar sonucunda Erzincan Valiliği ve Erzincan Belediyesi işbirliği ile 2 yıl içerisinde şehirde her okula bahçe düzenlemesi yapmayı hedeflemekteyiz” dedi.

ERZİNCAN BELEDİYESİ OKUL BAHÇELERİNDE DÜZENLEMELERE DEVAM EDİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 11 Aralık 2009 Cuma 15:26:05
Güncelleme :11 Aralık 2009 Cuma 16:47:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
derya şeker IP: 88.227.104.xxx Tarih : 23.03.2011 22:00:56

wayy be bizim süper okulumuz :)