18
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZİNCAN

Ölü sayısı 6'ya yükseldi

Erzincan'da meydana gelen trafik kazasında ölü sayısı 6'ya yükseldi.

Edinilen bilgiye göre, Erzincan-Sivas karayolunun 31'inci kilometresinde bugün saat 12.00 sıralarında meydana gelen trafik kazasında yaralanan 6 kişiden biri olan Perihan Selik, kaldırıldığı Erzincan Devlet Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kazada hayatını kaybedenlerin sayısı 6'ya yükselirken, yaralı sayısı 5 oldu.

Erzincan-Sivas E-80 Karayolu'nun Tüneller mevkiinde bugün saat 12.00 sıralarında meydana gelen trafik kazasında, Erzincan'dan Refahiye istikametine giden Dursun Selik yönetimindeki 34 VZ 0519 plakalı otomobil karşı yönden genel polis memuru Ömer İlhan'ın kullandığı 34 SRS 58 otomobille kafa kafaya çarpışmıştı. Feci kazada, Ankara'da Emniyet Genel Müdürlüğü'nde görevli olduğu öğrenilen ve tatil için Ağrı'nın Patnos ilçesine giden 06 SRS 58 plakalı otomobilin sürücüsü polis memuru Ömer İlhan, ağır şekilde yaralanırken, eşi Şeyda İlhan, kızları Ela Nur ve Aleyna ile kardeşleri Alparslan ve Nimet İlhan kaza yerinde hayatını kaybetmiş, kazada Almanya'dan Erzincan'a gelen buradan da bir düğün için Refahiye ilçesine giden 34 VZ 0519 plakalı otomobilin sürücüsü Dursun Selik ile otomobilde bulanan Hasan Paçacı, Gülbeyaz Paçacı ve Selma Paçacı çeşitli yerlerinden yaralanmıştı.

ÖNCEKİ HABER

Erzincan'da iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında ilk belirlemelere göre 5 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı.

Bugün öğle saatlerinde Erzincan-Sivas karayolunun 30. kilometresinde bulunan Sakaltutan mevkiinde meydana gelen kazada sürücülerinin kimlikleri henüz belirlenemeyen 34 SRS 58 plakalı otomobil ile 34 VZ 0519 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada ilk belirlemelere göre, 34 SRS 58 plakalı otomobilde bulunan 5 kişi hayatını kaybetti, diğer araçtaki 4 kişi de yaralandı.

Yaralılar ambulanslarla Erzincan'daki hastanelere sevk edilirken, araçta sıkışarak feci şekilde can veren 5 kişinin cesetlerinin, olay yerine gelen kurtarma ekiplerince çıkarılması çalışmalarına başlandı.

Kazada hayatını kaybedenlerin kimliklerinin belirlenmesi için başlatılan çalışmalar devam ediyor.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Temmuz 2008 Pazar 14:49:00
Güncelleme :27 Temmuz 2008 Pazar 19:11:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?