4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZİNCAN

'Olumsuzluklar bizi kamçılar'

Erzincan Tarım İl Müdürlüğü'nce 2005 yılı ilk 6 ayının değerlendirmesinin yapıldığı ve ikinci 6 ayda yürütülecek çalışmaların görüşüldüğü bilgi alışverişi toplantısı düzenlendi. Tarım İl Müdürü Abdulbaki Şahin'in yanı sıra İl Müdür Yardımcısı Osman Çakır, şube müdürleri, ilçe müdürleri, tarım danışmanları ve uzmanların katıldığı toplantı, Tarım İl Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Toplantının açış konuşmasını yapan İl Müdürü Şahin, tarım sezonunun başladığını belirterek, sezon boyunca çiftçilerin tüm sorunlarını çözmek için seferber olacaklarını söyledi.

Müdürlük personelinin mesai gözetmeksizin, özverili bir şekilde çalışacağını kaydeden Şahin, "Erzincan, son yıllarda tarımda büyük aşamalar kaydetti. Türkiye genelinde bu konuda iyi bir yere sahibiz; ama bizim için çalışmanın sınırı yok. Her geçen yıl daha başarılı olmak zorundayız. Bunu sağlamak için de verimli bir şekilde iyi çalışmalıyız" dedi.

Ekipman yönünden eksikliklerinin olduğunu; ancak bunun çalışmaları frenlemeyeceğini dile getiren Şahin, "Aksine bu problemler bizi kamçılayacak ve ülkemiz için, ilimiz için daha güzel çalışmalara imza atacağız" diye konuştu.

Toplantıda daha sonra ilçe tarım müdürleri, şube müdürleri ve tarım danışmanlarının yaşadıkları problemler dinlendi.

Toplantıda dile getirilen olumsuzlukların aşılacağını vurgulayan Şahin, "Biz çiftçimize hizmet için buradayız. Elbette sorunlarımız olacak; ama biz idare olarak bu sorunları gidermek için mücadele ediyoruz. Gerek kendi imkanlarımız, gerekse bakanlığımızın imkanlarıyla sizlerin eksiklerini tamamlayacağız" şeklinde konuştu.

Toplantıda 2005 yılının ikinci yarısında hayata geçilmesi planlanan projeler ve çalışmalar üzerinde görüş alışverişinde bulunuldu.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Haziran 2005 Perşembe 15:37:50
Güncelleme :5 Temmuz 2005 Salı 13:06:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?