5
Mayıs
2024
Pazar
ERZİNCAN

Önce kan verdiler sonra dünya evine girdiler

Erzincan'da bir çift düğün töreninin yapıldığı yerin yanında kurulan kan alma istasyonuna önce kan bağışında bulundular sonra düğüne geçerek göbek attılar.


Erzincan'da dünya evine giren Demirkutlu Çifti, mutlu günlerinde salonunun yanında kurulan kan alma istasyonunda kan verdikten sonra düğüne geçti.


Uzun yıllardır Almanya'da yaşayan Kemal Demirkutlu(21) ve Zübeyde Demirkutlu, yaz tatili için geldikleri Erzincan'da dünya evine girdi. Bir süredir evlilik hazırlıkları içerisinde olan çift, Erzincan merkeze Bağlı Kavakyolu Beldesi'nde düzenlenen merasim öncesi beldede kurulan kan alma istasyonunda kan verdi.


Kavakyolu Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen düğün merasimi öncesinde Kızılay tarafından belediye binası içerisinde kurulan kan alma istasyonuna uğrayan Damat Kemal Demirkutlu, burada kan verdi. Damadın kan verme işlemi sırasında büyük bir sabırla bekleyen genç gelinin ise kan gurubuna bakıldı. Damat Kemal Demirkutlu ise gazetecilerin sorularını cevaplandırarak, düğün gününde kan vermekten mutluluk duyduğunu söyledi.


Öte yandan Kavakyolu Belediye Başkanı Hüsamettin Mayda'da genç çiftle birlikte kan verdi. Başkan Mayda, kan vermenin önemini daha iyi anlatmak istediklerini belirterek; "Kan alma istasyonu tarafından kurulan istasyonda vatandaşlar kan verirken aynı zamanda bina bahçesinde düğün merasiminin bulunması büyük tesadüf. Genç çiftimize de rica ettik onlarda kırmadı bizi ve iki işi de bira raya getirdik" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Ağustos 2007 Cumartesi 01:10:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
meryem IP: 88.227.240.xxx Tarih : 7.09.2008 09:58:14

evliliğinde mutluluklar dilerim ablacım. resmin de çok güzel çıkmış. ben erzincan dan kız kardeşin meryem.:)