18
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZİNCAN

Örnek muhtara plaket

Erzincan'ın İliç İlçesine bağlı Çöpler Köyü'nün Muhtarı Cahit Keklik, Türkiye Muhtarlar Federasyonu Erzincan Temsilciliği tarafından yılın muhtarı seçildi.


Erzincan'ın en önemli maden yataklarının bulunduğu ve Türkiye'nin yanı sıra yurtdışındaki maden şirketlerinin yoğun ilgi gösterdiği İliç'e bağlı Çöpler Köyü bölgesinde, maden arama şirketleriyle kurduğu iyi ilişkiler sayesinde bölge insanının bu şirketlerde istihdam edilmesine ön ayak olan Çöpler Köyü muhtarı Cahit Keklik, ödülünü Erzincan Vali Yardımcısı Tolga Polat'tan aldı.

Çırahane isimli restoranda düzenlenen programa, Vali Yardımcısı Tolga Polat, İliç Kaymakamı Yakup Güney, İliç Belediye Başkanı Ramazan Buran, Türkiye Muhtarlar Federasyonu Erzincan Temsilcisi Kurtuluş Kılıç ve bazı muhtarlar katıldı. Toplantıda konuşan Vali Yardımcısı Tolga Polat, Çöpler Köyü Muhtarı Cahit Keklik'in bölgede işsizliğin ve göçün önlenmesi, ekonomik faaliyetlerin artırılması yönünde yürüttüğü çalışmaların her türlü takdirin üzerinde olduğunu belirterek, kendisine teşekkür etti. Vali Yardımcısı Tolga Polat daha sonra Muhtar Cahit Keklik'e Türkiye Muhtarlar Federasyonu Erzincan Temsilcilği adına bir plaket verdi. İliç Kaymakamı Yakup Güney'de muhtar Keklik'e çalışmalarından dolayı takdir belgesi verdi.


Çöpler Köyü Muhtarı Cahit Keklik ise plaket ve takdirnameyi hemşehrileri adına aldığını ifade ederek, takdir gören çabalarının bundan sonra da devam edeceğini dile getirdi.

İha
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2008 Perşembe 15:55:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?