18
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZİNCAN

Otlukbeli'de voleybol turnuvası

Otlukbeli ilçe kaymakamlığınca bir süre önce başlatılan kurumlar arası kaymakamlık voleybol turnuvası finalle sona erdi.

Otlukbeli'nde kamu kurum ve kuruluşlarıyla halkın oluşturduğu takımların katılımıyla gerçekleştirilen 3.geleneksel voleybol turnuvası yapılan final maçıyla sonuçlandı. 12 takımın iki grup halinde mücadele ettiği turnuva çekişmeli ve heyecanlı geçti. Final karşılaşması Fatih Yatılı Bölge İlköğretim Okulu ile Otlukbeli Gençlik Spor takımları arasında oynandı. Müsabaka sonrasında Fatih YİBO takımı şampiyon olurken Otlukbeli Gençlik Spor 2.Ziraat Bankası'da 3.oldu. Karadivan köyü takımı da turnuvanın en centilmen takımı seçildi. Final maçı sonrası her iki takımın oyuncuları birlikte halay çekerek gönüllerince eğlendiler.

İlçe Kaymakamı Şefik Aygöl, ödül töreninde yaptığı konuşmada, mesai saatleri sonrasında personel arasında birlik, dayanışma ve kaynaşmayı sağlamak, iş stresinden uzak ve hoşca vakit geçirmeleri, toplumu sporun içine çekmek, halk arasında ki ilişkiyi sağlamlaştırmak amacıyla böyle bir organizasyonu yaptıklarını belirterek, ileriki günlerde turnuvaya katılan tüm takımların katılımıyla bir pikniğin düzenleneceğini söyledi.

.
Yayın Tarihi : 9 Haziran 2008 Pazartesi 12:09:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?