30
Nisan
2024
Salı
ERZİNCAN

Oto fareleri yakalandı

OTO FARELERİ YAKALANDI

Erzincan’da bir otomobili çaldıktan sonra büfeyi soyan hırsızlar, düştükleri sulama kanalına düştüler. Polisin sıkı takibi sonucu yakalanan 3 hırsız tutuklanarak cezaevine konuldu.

Edinilen bilgiye göre 16 Kasım akşamında İbrahim Yemlik’e ait 24 DD 100 plakalı otomobili İnönü Mahallesi’ndeki evinin önünden çalan O.D. (17), S.D (18) ve A.Ö(15) isimli üç şahıs araçla birlikte merkeze bağlı Altınbaşak Beldesi’ne giderek, burada tekel büfesinden çok miktarda sigara, alkol ve parayı çalarak kaştı. Çaldıkları arabayla gezerken çaldıkları alkolü tüketen hırsızların içerisinde bulunduğu otomobil Geçit Beldesi yakınlarındaki sulama kanalına düştü.

Aracı terk edip kaçan hırsızlar Erzincan Emniyet Müdürlüğü’nün sıkı takibi sonucu kent merkezinde kısa süre içerisinde yakalandı. İlk sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edilen O.D. (17), S.D (18) ve A.Ö(15) isimli üç şahıs tutuklanarak Erzincan Cezaevi’ne gönderildi.

MAĞAZADAN KIYAFETLERİ ÜZERİNE GİYEREK KAÇTI

Erzincan kent merkezinde bir ilginç hırsızlık olayı yaşandı. K.Ç (29) isimli şahıs ucuzluk pazarına giderek beğendiği kıyafetleri üzerinde denemek istedi. Tezgahtarın yardımı ile yeni kıyafetleri giyen K.Ç, mağazanın dışında bir arkadaşını gördüğünü ifade ederek, dışarı çıktıktan sonra kayıplara karıştı. Üzerindeki elbiseleri çalan hırsız polisin güvenlik kamerasını izlemesi sonucu bir saat içerisinde Çarşı Mahallesi’nde yakalandı. Adliyeye sevk edilen K.Ç. 7 ayrı suçtan sabıkası çeşitli illerde de 3 ayrı suçtan arandığı tespit edildi. Şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Kasım 2009 Pazartesi 17:45:03
Güncelleme :23 Kasım 2009 Pazartesi 17:51:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?