4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZİNCAN

Otomobil takla attı: 6 yaralı

Erzincan'da bir otomobilin takla atması sonucu 6 kişi yaralandı. Araçta bulunan amca çocuklarının bayram tatili için Sivas'tan Ağrı'ya gittikleri öğrenildi.


Edinilen bilgiye göre, Sivas'ın Divriği ilçesinde inşaat işçiliği yapan ve bayram tatili için memleketlerine gitmeye karar veren 4 kuzen, Sivas'ın Zara ilçesi İmam Hatip Lisesi'nde okuyan diğer amca çocukları Hüseyin Demir (15) ve Yusuf Demir'i de alarak otomobille Ağrı'nın Patnos ilçesine doğru yola çıktı. Murat Demir (22) yönetimindeki 58 EY 059 plakalı özel otomobil, Erzincan-Sivas E-80 karayolunun 33. kilometresi Sakaltutan mevkisinde, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı. 6 amca çocuğunun bulunduğu otomobildeki sürücü Murat Demir, Yusuf Demir, Kenan Demir (25), Etem Demir (21), Hüseyin Demir ve Seyfi Demir (28) yaralandı.

Erzincan'daki Devlet Hastaneleri'nde tedavi altına alınan yaralılardan Murat Demir ve Yusuf Demir'in durumunun ağır olduğu öğrenildi.


Erzincan Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Müdürlüğü'nde görevli Başkomiser ve Nöbetçi Amiri Osman Candansever, kazada yaralanan Kenan Demir'in ailesini cep telefonuyla arayarak, yaralıların son durumu hakkında baba Kerim Demir'e bilgi verdi. Başkomiser Candansever, Ağrı'dan Erzincan'a gelecek aileyi muhtemel bir kazaya karşı telefonda uyarmayı da ihmal etmeyerek, yavaş araç kullanmalarını istedi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Ekim 2007 Salı 15:09:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?