23
Mayıs
2024
Perşembe
ERZİNCAN

Parasız Yatılı sınavında birinci oldu

Erzincan'ın Çayırlı ilçesine bağlı Balıklı köyü ilköğretim okulu öğrencisi Kübra Dilara İnan Devlet Parasız Yatılı ve Bursluluk sınavında Erzincan birincisi oldu. 

Açıklanan sınav sonuçlarına göre Balıklı köyü ilköğretim okulu 6.sınıf öğrencisi Kübra Dilara İnan, 80 sorunun 79'unu doğru cevaplayarak 496 puanla Erzincan birincisi oldu. Çayırlı Milli Eğitim Müdürü İlhan Tekçe, Kübra Dilara İnan'ı makamında tebrik ederek çeşitli hediyeler verdi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Tekçe, Balıklı Köyü okulunun son sınavlardaki başarılı sonuçlarının dikkat çektiğini söyledi. 

Devlet Parasız Yatılı ve Bursluluk sınavında onlarca öğrenciyi geride bırakarak 496 puanla Erzincan İl birincisi olan Kübra Dilara İnan, düzenli bir çalışma yaptığını ifade etti. İnan, “Sürekli olarak yaptığımız sınavların sayesinde bugünkü başarıyı yakaladım. Ablalarımın da çok iyi okullarda okuması beni daha çok etkiledi. 

Çalışmalarımı bundan sonra aynı şevk ve heyecanla devam ettireceğim. Kazandığım il birinciliği benim için adeta itici bir güç olmuştur. Hedefim ileride daha büyük başarılara imza atmaktır.”dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Ağustos 2008 Cumartesi 16:12:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?