4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZİNCAN

Paşa, yemeklere tam not verdi

Erzincan’ın düşman işgalinden kurtarılışının 87. yıldönümü kutlamaları çerçevesinde yöresel kuruyemişlerin sergilendiği standı gezen 3. Ordu Komutanı Orgeneral Orhan Yöney, tadına baktıkları yemeklere tam not verdi.

Erzincan Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinlikler çerçevesinde, Erzincan yöresine ait mahalli yemekler, gıda ürünleri ve el sanatlarının tanıtıldığı bir program düzenlendi.

Belediye Kültür Evi’nde düzenlenen programda ilk olarak Erzincan’a özgü meyveler ve yöresel kuruyemişlerin sergilendiği stand gezildi. Programa eşi Emel Yöney ile birlikte katılan 3. Ordu Komutanı Orgeneral Orhan Yöney, daha sonra yöresel yemeklerin sergilendiği bölümü gezdi. Yemekleri yapan genç kızlardan tarifleriyle ilgili bilgiler alan Orgeneral Yöney ve eşi, yapılan ikramda tadına baktıkları yemeklere tam not verdi.

Belediye Başkanı Mehmet Buyruk’un ev sahipliği yaptığı Kültür Evi’ndeki programa ayrıca Vali Vekili Faruk Işık, 3. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Raif Akbaş, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Erzincan’ın düşman işgalinden kurtarılışının 87. yıldönümü münasebetiyle düzenlenen etkinlikler, Cumartesi ve Pazar günü çeşitli programlarla devam edecek.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2005 Cumartesi 16:26:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?