30
Nisan
2024
Salı
ERZİNCAN

Pideye zam yok

Erzincan Fırıncılar Odası tarafından yapılan açıklamada 400 gramlık sade Ramazan pidesinin 75 kuruşa, susamlı ve yumurtalı 400 gram Ramazan pidesinin ise 1,25 TLye satılacağı bildirildi.


Ramazan ayının gelmesiyle birlikte Erzincan Fırıncılar Odası tarafından Ramazan pidesinin fiyatı açıklandı. Erzincan Fırıncılar Odası Başkanı Turgay Ertuş, Ramazan ayında 400 gram pidenin 75 kuruş’a satılacağını, yumurtalı ve susamlı pidenin ise yine aynı gramajda 1,25 TL’ye satılacağını açıkladı.


Erzincan Fırıncılar Odası Başkanı Turgay Ertuş açıklamasında şunları kaydetti; “Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik sıkıntı ortamında her ne kadar kullanılan malzemelere zam gelmiş olsa da, biz Fırıncılar Odası olarak Ramazanda iftar sofralarının süsü olan pide fiyatlarında, halkımızın içinde bulunduğu ekonomik sıkıntıyı da dikkate almak kaydıyla, görüşmeler neticesinde zam yapmamakla beraber indirime gittik. Bu ramazan ayında fırıncılarımız pideyi 400 gr. 75 kuruşa satacaklardır. Ayrıca yumurtalı ve susamlı pide ise yine aynı gramajda 1.25.-TL. olarak satışa sunulacaktır.”

İha
Yayın Tarihi : 24 Ağustos 2009 Pazartesi 18:27:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?