5
Mayıs
2024
Pazar
ERZİNCAN

Polisin dakika dakika gaspçı avı

Erzincan'da dün gece meydana gelen gasp olayının ardından polisin zanlıları yakalamak için başlattığı operasyon film sahnelerini aratmadı. 

Erzincan'da dün akşam 20.30 sıralarında meydana gelen olayda, merkeze bağlı Çatalören Köyü'nde oturan Dursun D, köyün yakınındaki Beşiktaş mezrasından geldiklerini söyleyen ve araç bulamadıkları için kendilerini Erzincan'a götürmesini isteyen 2 kişi tarafından gasp edildi. 24 DC 229 plakalı otomobiliyle şahısları alarak Erzincan'a doğru yola çıkan Dursun D, aracına aldığı kişiler tarafından Terzibaba Mezarlığı yakınlarında bıçak zoruyla aracından indirildi. Kendisini gasp eden şahıslarla bir süre mücadele eden Dursun D. şahısların otomobili alarak kaçmasına engel olamadı. 

Dursun D'nin olayı telefonla, polise ve jandarmaya bildirmesinin arından şahısların yakalanması için başlatılan operasyon film sahnelerini aratmadı. Gaspçıların kaçabileceği güzergahlarda tedbir alan polis ekipleri, yaklaşık 1 saatlik aramanın ardından otomobili, Yoğurtlu Beldesi yakınlarındaki toprak yolun dışında farları yanık olarak terk edilmiş halde buldu. Şahısların kısa bir süre önce kaçtıklarını anlayan polis ekipleri karanlıkta gaspçı avına başladı. Ellerindeki projektörlerle arazide arama yapan polis ekipleri, çevredeki evleri ve boş binaları da didik didik aradı. Polis ekipleri, şüpheli gördükleri şahısların da üst araması ve kimlik kontrolünü yaptı. Gece boyunca süren arama çalışmalarında gaspçıların izine rastlayamadı. 

Terkedilmiş halde bulunan otomobilde ise ilk olarak bomba uzmanı daha sonra Olay Yeri İnceleme ekipleri inceleme yaptı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
İHA
Yayın Tarihi : 3 Şubat 2007 Cumartesi 12:24:34
Güncelleme :3 Şubat 2007 Cumartesi 12:26:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?