30
Nisan
2024
Salı
ERZİNCAN

Polisten anlamlı kampanya

Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 164. Yıldönümü kutlamaları Erzincan'da başladı.

Etkinlikler çerçevesinde Erzincan Emniyet Müdürlüğü ve Sağlık İl Müdürlüğü iş birliğiyle "Sigarayı Bırak, Yaşamaya Bak" adı altında sigara bırakma kampanyası düzenlendi.

Kampanya çerçevesinde sigaranın zararlarını içeren bir konferans gerçekleştirildi. Erzincan Konferansa Vali Vekili Adem Keleş, Belediye Başkan Yardımcısı Seyfullah Kaban, İl Emniyet Müdürü Dr. Ahmet Çimen, sağlık müdürlüğü yetkilileri, emniyet amirleri, polis okulu öğrencileri ve davetliler katıldı.
"Sigarayı Bırak, Yaşamaya Bak" kampanyası hakkında bilgi veren İl Emniyet Müdürü Dr. Ahmet Çimen, Türk Polis Teşkilatı'nın 164. Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde sigarayı bıraktırma kampanyası başlattıklarını belirterek, Aile Polisi uygulamasıyla birlikte 500 kişiye sigarayı bıraktırmanın hedeflendiğini söyledi.

Uzun yıllar sigara içerek damar tıkanıklığı hastalığına yakalanan ve bu nedenle yürüme güçlüğü çeken İmdat Usulli isimli eski sigara tiryakisi ise sigara nedeniyle yaşadığı olumsuzlukları anlattı.

Programda daha sonra Erzincan Devlet Hastanesi Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Hasan Ölmez ise sigaranın zararları hakkında katılımcıları bilgilendirdi.
Emniyet Müdürlüğü ayrıca sigarayı bırakma kampanyası düzenleyerek aile polisinin katkılarıyla 500 kişiye sigarayı bıraktırmayı hedefliyor

iha
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2009 Salı 16:27:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?