30
Nisan
2024
Salı
ERZİNCAN

PTT 169. yaşını kutluyor

PTT'NİN 169. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ ETKİNLİKLERİ

Erzincan’da PTT'nin 169. Kuruluş Yıldönümü sebebi ile çeşitli kutlamalar yapılırken, işlem yaptıran 169. müşteriye çeşitli hediyeler verildi.

PTT'nin 169. kuruluş yıldönümü sebebiyle Erzincan’da Erzincan Belediyesi önündeki Atatürk Anıtı’nda tören düzenledi. Törene PTT Başmüdürü Metin Ağdaş ve PTT çalışanları katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende PTT Başmüdürü Nuri Muhammet Polat Atatürk anıtına çelenk koydu. Daha sonra da PTT araçlarıyla şehir merkezinde tur atıldı.

Kutlamalarla ilgili açıklama yapan PTT Başmüdürü Metin Ağdaş, PTT'nin zarar eden bir kuruluşken kar eden bir kuruluş haline geldiğini söyledi. PTT Bank konsepti içerisinde kendilerini yenileyerek, hizmet kalitesini ve çeşitliliği arttırdıklarını ifade eden Ağdaş, hizmette sınır tanımayarak bazı ilkleri gerçekleştirdiklerini kaydetti.

PTT sektöründe kuruluşu ön plana çıkaran unsurun hizmet kalitesi olduğunu savunan Ağdaş; "Milletimize büyük fedakarlıklarla hizmet veren kuruluşumuz, hızla ilerleyen teknolojinin paralelinde değişen ihtiyaçlar ve gelişen piyasa şartları dolayısıyla rekabet edebilmek için, 2003 yılından itibaren bir değişim ve dönüşüm hamlesi gerçekleştirilmiştir. Zarar eden bir kuruluşken karımızı sürekli olarak artırarak, PTT Bank konsepti içerisinde kendimizi yenileyerek, hizmet kalitesi ve çeşitliliğimizi arttırarak ve hizmette sınır tanımayarak tarihimizde bazı ilkleri gerçekleştirdik. Bilindiği üzere; tüm sektörlerde olduğu gibi 200 çeşit işlem yapan PTT sektöründe de bir kuruluşu ön plana çıkaran ana unsur, hizmet kalitesidir. Kalite ise, hizmetin sağlıklı bir şekilde ve müşteri memnuniyeti doğrultusunda yerine getirilmesi, verilen hizmet sonrası ulaşa bilecek aksaklıkların süratle ve eksiksiz giderilmesi ile mümkündür. PTT'nin 169 yıl dönümünde Erzincan il ve ilçelerinde yoğun bir şekilde 120 personelle, çağdaş ve kaliteli hizmet üretmek, daha geniş bir müşteri kitlesine sahip olmak, hizmetlerimizin tüm boyutlarını bilerek, özümseyerek başta birim yöneticileri olmak üzere her kademedeki tüm personelin başarılı olma azmi, çaba ve motivasyonu amaca ulaşmada en önemli etkendir" dedi.

PTT çalışanları daha sonra Erzincan Valisi Abdulkadir Demir’i makamında ziyaret etti. Erzincan Valisi Abdulkadir Demir, PTT teşkilatının kuruluşunun 169. yıl dönümü kutladı. Vali Demir, PTT teşkilatının çağın gereklerine uyan sayılı teşkilatlardan birisi olduğunu ifade etti. Vali Demir PTT teşkilatı ile Özel bir bağı olduğunu PTT atılımlarını yapan önceki genel Müdür İbrahim Şahin'in kendisinin hem Üniversiteden arkadaşının olduğunu ve aynı evde kaldıklarını ifade etti. Demir, şu andaki Genel Müdürü Osman Tural beyin'de kendisinin Kaymakamlıktan dönem arkadaşı olduğunu ve dolayısıyla PTT denince kendisi için ayrı bir anlam ifade ettiğini söyledi. Bu iki arkadaşının döneminde gerçekten PTT önceki dönemlerde ciddi ataklar yaptığını söyleyen Demir, Türkiye'de çağdaş bütün yönetim usullerini gösterdiğini ve Anadolu'nun bütün ücra köşelerinde bütün bankacılık hizmetlerini sunar hale geldiğini ve çok yakın dönemde kargo işine de başladıklarını ve PTT kargoyla kargo firmalarının vatandaşı boğan çok yüksek bedeller alan durumdan rekabet eden bir hale getirdiğini ifade etti. Şuanda kargo teşkilatının başlı başına pazarlanabilecek hale geldiğini ve yakında özelleştirileceği ile ilgili olarak çalışmalar yapıldığını söyledi.

PTT'nin 169.Yıl kutlamaları nedeniyle günün anısına Erzincan PTT Başmüdürü Metin Ağdaş Erzincan Valisi Abdulkadir Demir'e PTT Kargo amblemli duvar saati hediye etti.

Öte yandan Kuruluş yıldönümü çerçevesinde PTT'den işlem yaptıran 169. müşteriye filateli koleksiyonu hediye edildi.

PTT'NİN 169. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ ETKİNLİKLERİ
PTT'NİN 169. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ ETKİNLİKLERİ
İHA
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2009 Cuma 16:06:02
Güncelleme :23 Ekim 2009 Cuma 17:24:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?