22
Mayıs
2024
Çarşamba
ERZİNCAN

PTT personelinden Vali'ye ziyaret

PTT’nin kuruluşunun 168’nci yıldönümü Erzincan’da düzenlenen etkinliklerle kutlandı. Erzincan PTT İl Müdürlüğü'nde görevli personel, kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında Vali Ali Güngör'ü makamında ziyaret etti. 

Erzincan'da PTT'nin kuruluş yıldönümü kutlamaları nedeniyle sabah Belediye Sarayı önünde Erzincan PTT Başmüdürü Metin Ağdaş ve PTT çalışanlarının katıldığı bir tören düzenlendi. Saygı duruşunun ardından Atatürk anıtına çelenk koyan PTT çalışanları, 169. kuruluş yıldönümlerini kutladı. 

Törenin ardından kutlamalar çerçevesinde Erzincan Valisi Ali Güngör'ü makamında ziyaret eden PTT Başmüdürü Metin Ağdaş ve beraberindeki heyet Vali Güngör'e çiçek ve saat hediye ettiler. 

PTT Başmüdürü Metin Ağdaş, burada yaptığı açıklamada, PTT'nin kurulduğu tarih olan 1840'dan itibaren ilerleme ve gelişme gücünü her yıl artırarak günümüze geldiğini, her geçen gün artan hizmet çeşidi ve kalitesi ile yurtiçi ve yurtdışı hizmetlerini sürdürdüğünü belirtti. Ağdaş, "Kuruluşumuzun 168. yıl dönümü münasebetiyle burada bulunmaktayız. Bu kapsamda her geçen gün yenilik yaratan PTT'nin artık biz bile yeniliklerini taklip edemeyecek durumdayız. Bu köklü kuruluş son yıllardaki atılımlarıyla kendine gelmiş ve devletin adeta kasası olmuştur" dedi
Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Vali Ali Güngör ise; PTT'nin son yıllardaki atılımının memnuniyet verici bir gelişme olduğunun altını çizerek, "Eski adıyla Posta Telefon Telgraf olan PTT telefondan ayrıldıktan sonra kendine yeni bir yol çizdi. Önceki yıllarda zarar eden bir kurum olan PTT, şimdi izlediği politikalarla kar eden bir kurum haline geldi. PTT'nin son yıllardaki bilançosu sevindirici köklü bir kuruluş olan PTT'nin gelişim ve ilerleme sürecini sürdürmesi ise; sevindirici gelişmelerden biri. Bende bu kapsamda 168. kuruluş yıldönümünü kutlayan PTT'ye hayırlı olsun dileklerimde bulunuyorum" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2008 Perşembe 18:04:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?