30
Nisan
2024
Salı
ERZİNCAN

PTT şans dağıtıyor

PTT ŞANS DAĞITIYOR

Erzincan PTT Başmüdürlüğüne bağlı iş yerlerinde Milli Piyango Genel Müdürlüğünün 'piyango bileti' ve 'hemen kazan' kart satışına başlandı.

PTT Genel Müdürlüğü ile Milli Piyango Genel Müdürlüğü arasında imzalanan protokol çerçevesinde ülkenin çeşitli yerlerinde olduğu gibi 12 bin çeyrek, 750 yarım ve 350 tam toplamda Erzincan genelinde 13 bin 100 yılbaşı özel Milli Piyango biletinin Erzincan'ın çeşitli bölgelerinde faaliyet gösteren PTT’nin 29 Şubesi Ermerkez Gişesinde "piyango bileti" ve "hemen kazan" oyun kartlarının perakende satışına 01 Aralık 2009 itibari ile başlandı.

31 Aralık 2009 tarihinde yapılacak olan yılbaşı özel çekilişi ile PTT'nin kampanyayı başlatacağını, bundan sonra milli piyango biletlerinin PTT'den alınabileceğini ve çıkan amortilerin tahsilinin PTT'den yapılabileceğini açıklayan Erzincan PTT Başmüdürü Metin Ağdaş, “Erzincan genelinde 10 Merkez Müdürlüğü ve 19 PTT Şubesi ve Ermerkez'de PTT gişesinde Milli piyango bileti satışlarımız devam ediyor. Erzincan Merkez Müdürlüğü'ne bağlı, Akyazı, Yoğurtlu, Tugay, Ulalar, Çukurkuyu, Çağlayan, Sanayi , Mengüceli,13 Şubat, Otogar, Mollaköy, Geçit ve PTT merkez müdürlüklerimize bağlı Kargın, Çadırkaya, Dutluca, Başpınar, Altınbaşak, Karakaya , Bayırbağ bağlı şubelerimiz de "piyango bileti" ve "hemen kazan" oyun kartlarının perakende satışı 01 Aralık 2009 itibari ile başladı" dedi.

Milli Piyango biletlerinde ilk 5 rakama kadar çıkan rakamların PTT şubeleri tarafından ödeneceğini aktaran Erzincan PTT Başmüdürü Metin Ağdaş, vatandaşların yılbaşı özel piyango biletlerini PTT şubelerinden almalarını istedi.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2009 Perşembe 18:00:05
Güncelleme :3 Aralık 2009 Perşembe 18:06:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?