30
Nisan
2024
Salı
ERZİNCAN

PTT'den yeni yıl indirimi!

PTT'DEN YENİ YIL POSTALARINA İNDİRİM

PTT Erzincan Başmüdürlüğü yeni yılda artan gönderi trafiğini dikkate alarak yılbaşından önceki 5 gün içinde postaya verilen kargo, kayıtlı ve kayıtsız küçük paket ile acele posta gönderisi (APG) ve kapıdan kapıya teslim gönderisinde (KKTG) yüzde 10 indirim yaptı.

PTT Başmüdürü Metin Ağdaş yaptığı açıklamada, yılbaşı nedeniyle artan posta trafiği göz önünde bulundurularak, hizmetlerin kesintisiz sürdürülmesi amacıyla her türlü önlemin alındığını söyledi.

Yılbaşından önceki beş gün içinde postaya verilen kargo, kayıtlı ve kayıtsız küçük paket ile APG ve KKTG'lere tebligat hariç yüzde 10 indirim yapılacağını ifade eden Ağdaş, gönderici ve alıcı adreslerinin tam, doğru ve okunaklı yazılmasını, posta kodunun unutulmamasını ve tebrik kartlarının zarflarının kapatılmaması istedi.

Ağdaş, "Kargo hizmetlerimiz de hızla yaygınlaşıyor. 169 numaralı ücretsiz telefon numarasını arayan vatandaşların verdikleri adrese en geç 2 saat içerisinde gelen PTT Kargo ekipleri, kargoyu adresinden alıp çok hesaplı ücretlerle gideceği adrese ulaştırıyoruz. Üstelik PTT Kargo'nun gönderileri söz verilen sürede teslimat garantisi ve toplu gönderilerde indirim seçenekleri de bulunuyor. Bu durumda PTT'den bir Milli Piyango Bileti alıp PTT Kargo ile uzaklardaki sevdiklerinize Yılbaşı hediyesi olarak göndermek de güzel bir seçenek olabilir. Hizmetlerde rekabet şart. Rekabet bugün tüm sektörlerde hizmette kaliteyi getirmektedir. Günümüz koşullarında rekabet artık kaçınılmaz. Vatandaşlar her zaman olduğu gibi devlet kapısını güvence hissediyor" şeklinde ifade etti.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Aralık 2009 Çarşamba 10:49:03
Güncelleme :23 Aralık 2009 Çarşamba 12:26:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?