30
Nisan
2024
Salı
ERZİNCAN

Sağlık çalışanları aşılanıyor

ERZİNCAN'DA SAĞLIK ÇALIŞANLARI AŞILANMAYA BAŞLADI

Erzincan'da ilk Domuz Gribi aşısı Erzincan Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Levent Kurnaz'a yapıldı.

Başhekim Kurnaz'a normal grip aşısı ile Domuz Gribi aşısını aynı anda yaptırırken, korkulacak bir şey olmadığını belirtip herkesi aşı olmaya davet etti.

Erzincan Sağlık İl Müdürlüğü, Domuz Gribi aşı uygulamasını bugünden itibaren başlattı. Sağlık Bakanlığı tarafından ilk etapta Erzincan'a gönderilen bin 600 doz domuz gribi aşısı başta sağlık personellerine yapılacak.

Erzincan Devlet Hastanesi'nde başlanılan aşılama uygulaması ilk olarak Başhekim Dr. Levent Kurnaz'ın makamında yapıldı. İlk aşıyı Başhekim Kurnaz yaptırırken ardından hastanede görevli doktorlar aşılarını oldu.

Basın mensuplarına bir açıklama yapan Erzincan Devlet Hastanesi Başhekimi Levent Kurnaz, ilk grup aşıların uygulamalarının başladığını, sürecin Sağlık Bakanlığı'ndan aşıların gelmesiyle paralel şekilde neticeleneceğini söyledi. Kurnaz; "Hastanemize ilk etapta 200 doz aşı gönderildi. Tüm personelimize yetecek oranda aşı var. İsteğe bağlı olarak yapılan bu aşı ile birlikte yapıldığına dair ilgili formda doldurulacak" dedi.

ERZİNCAN'DA SAĞLIK ÇALIŞANLARI AŞILANMAYA BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 3 Kasım 2009 Salı 17:24:02
Güncelleme :3 Kasım 2009 Salı 17:31:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?