5
Mayıs
2024
Pazar
ERZİNCAN

'Salıncakta iki kişi' sahnelendi

Nurseli İdiz ve Can Gürzap'ın rol aldığı "Salıncakta İki Kişi" adlı tiyatro oyunu, Fırat Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi'nde sahnelendi. 

William Gibson'un yazdığı Hakan Altıner'in yönettiği "Salıncakta İki Kişi" adlı tiyatro oyunu, büyük umutların ve kaçınılmaz hayal 
kırıklıklarının kenti New York'ta yaşamlarını yeniden kurmak isteyen dansçı Gitta ile avukat Jerry'nin kimi zaman hüzünlü kimi zaman komik aşk öykülerini konu alıyor. Oyunun sonunda İdiz ve Gürzap uzun bir süre alkışlanırken, ikilinin bir araya gelmekten kaçındıkları gözlendi. 

Geçtiğimiz günlerde Uşak'ta sergilenen oyun sonrası çıkan olaylardan sonra Nurseli İdiz ile Can Gürzap arasında dargınlık yaşanmıştı. 

Oyun sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Gürzap, kimseyle dargınlının olmadığını belirterek, 'Halkın ilgisi çok güzel ama bu tiyatronun dolması gerekiyordu. Ne yazık ki İstanbullar'dan geliyoruz ama bu tiyatro dolmuyor, ona üzüldüm'' dedi. 

Nurseli İdiz beklediği ilgiyi bulduklarını ifade ederek, ''Tepkiler çok güzeldi, hakikaten çok mutlu olduk. Ben çok mutlu ayrılıyorum. Elazığ amatör tiyatrocu arkadaşlar ile da görüştüm. Çok güzel bir grup oluşturmuşlar. Elazığ halkının ve Elazığ işadamlarının onlara destek vermesini rica ediyorum'' diye konutu.
İHA
Yayın Tarihi : 3 Mart 2007 Cumartesi 12:58:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?