4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZİNCAN

Şampiyon'dan çağrı: Bana sahip çıkın

Erzincan’da geçimini müzisyenlik yaparak sağlayan vücut geliştirme şampiyonu Hasan Ilgın, daha büyük başarılara imza atmak için sponsor desteği bekliyor.

Kütahya’da 18-20 Mart tarihleri arasında düzenlenen Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonası’nda 80 kiloda Türkiye şampiyonu olan 42 yaşındaki Hasan Ilgın, müzisyenlikten arta kalan zamanlarını spor salonunda geçiriyor.

Bestekar Mehmet Ilgın’ın oğlu olan Hasan Ilgın, 6 yıl önce müzisyenlik yapmak üzere Samsun’dan Erzincan’a göç ettiğini ve 5 yıldır vücut geliştirme sporuyla ilgilendiğini söyledi.

Evli ve 2 çocuk babası şampiyon vücutçu Hasan Ilgın, müzisyenlikte ve vücut geliştirme sporunda idealleri olduğunu belirterek, "Gelecek yıl dünya çapında bir derece yapmak istiyorum. Bu konuda tek sıkıntım sponsor bulmak. Vücut geliştirme çok pahalı bir spor olduğu için kendime sponsor arıyorum, sponsora ihtiyacım var. Bana sahip çıkacak sponsora da çok büyük faydalarım olacağına inanıyorum" diye konuştu.

Erzincan’daki düğünlerin aranan ismi olan Hasan Ilgın, katıldığı her düğünde bestesi babası Mehmet Ilgın’a ait "Ağlama değmez hayat bu gözyaşlarına" isimli şarkıyı seslendirerek, babasının hatırasını da yaşatıyor.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Mart 2005 Pazartesi 12:44:26
Güncelleme :29 Mart 2005 Salı 17:24:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?