4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZİNCAN

Şemsiye satıcısı umduğunu bulamadı

Erzincan’ı geçtiğimiz gece itibari ile birlikte etkisi altına alan sağanak yağmur hayatı zorlaştırırken, bunu fırsat bulan şemsiye satıcıları umduğu ilgiyi bulamadı.

Erzincan’ı etkisi altına alan sağanak yağmurun ardından şehrin çeşitli bölgelerinde seyyar satıcılar tarafından şemsiye satışı yapılmaya başladı.

Tanesi 7 ile 10 YTL arasında değişen şemsiyeleri vatandaşlara satarak ekmek paralarını kazanmak isteyen şemsiye satıcıları bekledikleri ilgiyi bulamadı.

Milli Eğitim kavşağında yağan yağmur altında şemsiye satmaya çalışan Yaşar İlter, yağmur yağmasına rağmen vatandaşların şemsiyeye pek ilgi göstermediğini söyledi.

İl dışından satmak için 500 adet şemsiye getirdiğini belirten İlter, öğlene kadar 10 şemsiye sattığını ifade ederek, “Uzun zamandan bu yana iyi giden havaların ardından birden bire yağmur yağması vatandaşları şaşırttı. Biz yağmurların yağması ile birlikte iş yapabileceğimizi düşünerek tezgah açtık, fakat beklediğimiz ilgi ve alakayı göremedik. 7 ile 10 YTL arasında ucuz ve kaliteli şemsiye satmamıza rağmen vatandaşlar yağmurda ıslanmayı tercih ediyor. Biz buna bir anlam veremesek de ileriki günlerde satışlarımızın artacağını düşünüyoruz” diye konuştu.

Yasin Köz - Kenthaber / Erzincan
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2005 Perşembe 09:58:17
Güncelleme :20 Ekim 2005 Perşembe 17:43:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?