5
Mayıs
2024
Pazar
ERZİNCAN

Tarım personeline mesleki gezi

Erzincan Tarım İl Müdürlüğü'nce, personel eğitim toplantıları kapsamında, son 1 yıl içinde göreve başlayan teknik personel, Ersan Entegre Tesisleri'ne teknik geziye götürüldü. 

Düzenlenen geziye aday memurların yanı sıra Tarım Bakanlığı Başmüfettişi Fatih Köseoğlu ve Tarım İl Müdürü Abdülbaki Şahin de katıldı.

Entegre tesislerde teknik incelemelerde bulunan ekibe, Ünlüer Grup Yönetim Kurulu Üyesi Burhan Gül tarafından bilgi verildi. Tesisle ilgili bilgi veren Burhan Gül, kapasitelerinin şu anda 3 bin başlık olduğunu ancak önümüzdeki yaz sezonunda 10 bin başa ulaşmayı hedeflediklerini söyledi. Ülkenin kalkınmasında tarım ve hayvancılık sektörünün büyük rol oynadığını ifade eden Burhan Gül, Erzincan'a daha fazla yatırım yapmayı hedeflediklerini dile getirdi. 

Tarım İl Müdürü Abdülbaki Şahin ise Erzincan'ın hayvancılık sektörü için son derece uygun bir bölge olduğunu belirterek, "Erzincan, hayvancılık için gerekli olan bütün faktörleri bünyesinde bulunduruyor. Bunun iyi değerlendirilmesi halinde hayvancılığın son derece karlı bir sektör olur." diye konuştu. 

Tesislerde incelemede bulunan ekibe tesis veterinerleri tarafından hayvan besleme ve et sektörü hakkında teknik bilgiler de sunuldu.
İHA
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2007 Cuma 15:46:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?