5
Mayıs
2024
Pazar
ERZİNCAN

Telekom borçları tatlıya bağlayacak

Türk Telekom Erzincan İl Müdürü Timur Sevim, kuruma, telekomünikasyon hizmetlerinden dolayı borcu olan abonelerinden alacaklarını tahsil etmek için başlatılan, "Tatlıya Bağlayalım" kampanyası hakkında bilgi verdi. 

İl Müdürlüğü binasında düzenlediği basın toplantısında, 8 Ocak 2007 tarihinde başlatılan ve yaklaşık 10 yıldan bu yana birikmiş alacakları tahsil etmeyi hedefleyen "Tatlıya Bağlayalım" kampanyasının, 28 Şubat 2007 tarihinde sona ereceğini ifade eden Telekom İl Müdürü Timur Sevim, kampanyadan yararlanmak isteyen borçluların müracaatlarını son güne bırakmamalarını tavsiye etti. 

Kuruma, Türkiye genelinde 2 milyon, Erzincan'da ise 2 bin 400 kişinin telekomünikasyon hizmetlerinden dolayı borçlu olduğunu açıklayan İl Müdürü Timur Sevim, "Başlattığımız kampanyada, yıllardır borç faizleriyle birlikte 5-6 kat artan faturalarını ödemek isteyen kullanıcılar, bu borçlarının birikmiş faizlerini, yüzde 90'a kadar varan indirimlerle ödeyerek borçlarından kurtulacak ve tekrar Telekom hizmetlerinden yararlanma imkanına kavuşacak." dedi. 

Türkiye'de, son 10 yıldan bu yana yaşanan ekonomik durgunluk sebebiyle vatandaşların bir çok alanda ödeme güçlüğü içine girdiğini vurgulayan Timur Sevim kampanyada uygulanacak faiz indirimleriyle ilgili şunları söyledi; "Borçların faiz indirimleri, ödeme planına göre farklılaşıyor. Borcunu tek seferde kapatmak isteyen kullanıcılar, birikmiş faizinin yüzde 90'ı, borcunu iki taksitte ödemek isteyenler birikmiş faizin yüzde 70'i, borcunu 3-4 taksitte ödemek isteyenler ise birikmiş faizin yüzde 60'ı oranında indirimden faydalanabilecek. 'Tatlıya Bağlayalım Kampanyası'ndan yararlanacak borçlular istekleri halinde Türk Telekom ev ve iş telefonu hizmetlerinden herhangi bir bağlantı ücreti ödemeksizin, iletişim dünyasında güvenilir ve hesaplı hizmetlere tekrar sahip olabilecektir." 

Timur Sevim ayrıca, borçlara Türkiye Barolar Birliği'nin belirlediği avukatlık ücretlerinin yansıtılacağını sözlerine ekledi.
İHA
Yayın Tarihi : 16 Ocak 2007 Salı 18:45:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
vahdettin yılmaz IP: 81.213.236.xxx Tarih : 29.12.2007 21:29:19

Benim telefon borcum var. ödemek istiyorum.Ama .çocuğum ağır hastalık geçirmesi durumunda durumum kütüye giti.eşimin çocuğum yüzünden piskolojik durumuna düştü.İcralık ta istemiyorum ÇÜNKÜ KEŞKE KAMPANYA BİR KAÇ AY UZANSAYDI ÖDEMEYE ÇALIŞIRDIM .LÜTFEN BENİM DURUMUMU GÖZ ÖNÜNE ALARAK BİR AİLEYİ YOK EDECEK DURUMA KELECEKTİR BİR TOKAT DA DEVLETENDE YEMEK İSTEMİYORUM.TAM 6 ALTI ÇOCUK PERİŞAN OLACAKTIR. BİR AZ ERTELEME VE KOLAYLIK İSTİYORUM.SAYGILARIMLA.