5
Mayıs
2024
Pazar
ERZİNCAN

Telekom işçileri göreve başladı

Türk Telekom'da 16 Ekim 2007 tarihinde başlayan grevin sağlanan uzlaşmayla sona ermesinin ardından, Erzincan'daki 161 işçi sabah saatlerinde görevine başladı .

Grevin sona ermesiyle ile ilgili bir basın açıklaması yapan Türk Telekom Il Müdürü Timur Sevim, Haber-iş Sendikası'na bağlı 161 işçinin greve gittiğini ve bu 44 günlük grev süresi sonunda bu gün itibariyle uzlaşmanın sağlandığını söyledi.

Sevim; "Grev ile Türk Telekom ve ülke önemli bir süreçten geçmiştir. Bu süreç içerisinde mevcut personelin 1 yüzde 4'ü ile işler yürütülmeye çalışılmıştır. Bazı işlerde gecikmeler olmuştur. Bu gecikmelerden dolayı Erzincan halkının göstermiş olduğu hoşgörüye teşekkür ediyoruz" dedi.

Il Müdürü Sevim, açıklamasında ayrıca grev sürecinin sıkıntısız geçmesinde destek olan başta Vali Ali Güngör olmak üzere güvenlik güçlerine de teşekkür ederek;"Grev süresince sağduyulu yaklaşımı ve kamuoyunu bilgilendirme hususunda bizlere destek veren görsel ve yazılı basın kuruluşlarına ve mensuplarına teşekkür ediyoruz."şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Kasım 2007 Perşembe 18:23:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?