4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZİNCAN

Tercan'a 12 milyon ytl harcandı

Erzincan'ın Tercan İlçesi, İl Genel Meclisi Üyeleri Selim Şimşek, Mustafa Seyran ve Köksal Varlı, 3 buçuk yılın değerlendirmesini yaparak, "Amacımız halka hizmettir" dediler.


2004 Yılı Mahalli İdareler Seçimi sonrası ilçeye bağlı tüm yerleşim yerlerindeki sorunları kısa, orta ve uzun vadede çözümlenecek şekilde programlayarak çalışmalara başladıklarını belirten İl Genel Meclisi Üyeleri Selim Şimşek, Mustafa Seyran ve Köksal Varlı ortak bir açıklama yaptılar.

İl Genel Meclisi üyeleri tarafından yapılan ortak açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Dersimize çok iyi çalıştığımız için İl Özel İdaresi'nin imkanlarıyla 3 buçuk yılda Köydes Projesi de dahil olmak üzere 273 kilometrelik yol ağında asfalt satıh kaplama, 48 kilometre yol ağında stabilize kaplama, 27 köyümüzde içme suyu, 3 köyümüze kanalizasyon, 4 köyümüze tarımsal amaçlı sulama suyu, menfez, köprü yapımı çalışmaları ile birlikte köylerin diğer sosyal ve kültürel hizmetlerde kullanılmak üzere ayni ve nakdi yardımlar yapılmıştır. Yapılan bu hizmetlerin maliyeti yaklaşık 12 milyon YTL'dir. Hükümetimizin köy altyapılarına yönelik sağladığı destekle hizmetlerimize durmadan ve yılmadan devam edeceğiz. İlçeye bağlı yerleşim yerlerinde yolu ve suyu olmayan yerleşim alanı kalmadı. Hedefimiz; köy yollarının tamamının stabilizesinin yapılarak asfaltlanması ve tarım arazi yollarının düzenlenmesi, yöre insanının huzurlu, sağlıklı ve yaşanabilir yerlere sahip olarak hayatlarını devam ettirmeleridir.”

İHA
Yayın Tarihi : 6 Eylül 2007 Perşembe 11:32:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?