30
Nisan
2024
Salı
ERZİNCAN

TFFHGD'de Murat Yenice dönemi

Türkiye Faal Futbol Hakemleri Derneği (TFFHGD) Erzincan Şubesi Başkanlığı'na Murat Yenice seçildi.

Erzincan Esnaf Odaları Toplantı Salonu'nda yapılan TFFHGD olağan genel kuruluna, ildeki hakem ve gözlemciler katıldı. Genel kurulda konuşan TFFHGD Erzincan Şubesi Başkanı Kenan Bektaş, 6 yıllık görev süresince hakem ve gözlemcilerin sorunlarını çözmek elinden gelen çabayı gösterdiğini söyledi. Genel kurulda daha sonra divan başkanlığı seçimi yapıldı. Divan başkanlığına TFFGHD üyesi ve İl Hakem Kurulu eski başkanlarından Gürbüz Odabaşı getirilirken divan üyeliklerine ise Mevlüt Özarslan, Gültekin Bektaş ve Özgür İbiş seçildi. İki listenin yarıştığı seçim öncesi iki başkan adayı birer konuşma yaptı. İlk konuşmayı yapan Kenan Bektaş, yıllardır hakemlik camiası içinde acı, tatlı günler geçirdiklerini belirterek, "Bu yolda hiç eğilmedim. Doğru bildiğim yolda dimdik yürüdüm ve hep başardım. Şu camiaya 23 yıldır hizmet ediyorum ve bir tek insanın burnunun kanaması beni üzer. Benim size vaadim yok. Ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz. Sizlere vaatte bulunmayacağım." dedi.

Zaman zaman gergin anlarında yaşandığı olağan genel kurulda, daha sonra seçimlere geçildi. Kenan Bektaş ve Murat Yenice'nin yarıştığı seçimlerde 26 oy kullanıldı. Yapılan sayım sonrası Kenan Bektaş 12 oy alırken, Murat Yenice 14 oy alarak, Türkiye Faal Futbol Hakemleri Derneği Erzincan Şubesi Başkanlığına seçildi.

Murat Yenice seçim sonrası yaptığı konuşmada, seçimlerde Erzincan hakemliğinin kazandığını ifade ederek, "Arkadaşlarımın teveccühü ile başkan oldum. Erzincan hakemliğine yıllardır hizmet ediyorum, bundan sonra da en uç noktalara getirmeye çalışacağız. Bizde ayrı gayrı yok, el birliği ile Erzincan hakemliğini daha da ileriye götürürüz. Bunun için çalışacağız. Hiçbir zaman için uyumsuzluktan yana değilim. Bugünden itibaren aynı çizgiyi koruyacağım" diye konuştu.

Murat Yenice'nin yönetim kurulunda , Aydın Şengül, Burhan Mete Sefa İlyaz ile Barış Sarıkaya bulunurken, Genel Merkez delegesi , İHK Başkanı Ömer Akyürek oldu. Genel Merkez yedek delegesi ise Ercan Hellaç oldu.
 

iha
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2009 Perşembe 18:57:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?