30
Nisan
2024
Salı
ERZİNCAN

Tiyatrocu eylemci zannedilirse...

VALİ KORUMASI TİYATROCUYU EYLEMCİ ZANNETTİ
Erzincan Valiliği ve Emniyet Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen tiyatro gösterisinde sahne gereği seyircilerin arasından bir anda çıkan tiyatrocuyu eylemci zanneden vali koruması salondan sürükleyerek çıkarmaya çalıştı.

Yaşanan kısa arbedenin ardından gerçek ortaya çıkınca salonda kahkahalara neden oldu.Dün akşam saat 21.00'de Müftülük salonunda gerçekleştirilen Abdullah Şahin Nokta Tiyatrosu ekibinin sunduğu gösteriye katılım yüksek oldu.

Erzincan Valisi Abdulkadir Demir ile Emniyet Müdürü Süleyman Oğuz'un da katıldığı tiyatro gösterisi, Abdullah Şahin Tiyatrosu'nun tanınmış simalarından Tiyatro Sanatçısı Muhlis Asan'ın sahneye çıkmasıyla başladı.

"Lütfen Cep Telefonlarını kapatınız. Tiyatro gösterimiz başlıyor" anonsunun ardından bağırarak sahneye yönelen Tiyatrocu Muhlis Asan'ı sarhoş bir eylemci sanan Vali Koruması Nurullah Ataç bir anda kendisini sahneye attı. Oyuncu Muhlis Asan'ı sahnenin arkasına sürüklemek için çaba sarf eden Ataç ile oyuncu Asan arasında kısa süreli bir boğuşma yaşandı. Salonun kahkahalara boğulması üzerine yaptığının hata olduğunu fark eden Vali Koruması Ataç daha sonra salonu terk etti.

Oyuncu Muhlis Asan da komedi yüklü oyun boyunca her fırsatta korumayla ilgili espri yaptı. Vali Koruması Nurallah Ataç, "Önce sarhoş bir eylemci sandım. Yüzü tanıdık geliyordu ama anlamadım. Ses tonunun yüksek olması sebebiyle refleks olarak hareket ettim" dedi.

Üç saat süren tiyatro gösterisinin ardından davetliler oyunculardan imza almak için birbiriyle yarıştı. Tiyatro gösterisinin çıkışında Erzincan Emniyet Müdürü Süleyman Oğuz da koruma Nurullah Ataç'a espri ile karışık destek verdi.
 

VALİ KORUMASI TİYATROCUYU EYLEMCİ ZANNETTİ
VALİ KORUMASI TİYATROCUYU EYLEMCİ ZANNETTİ
VALİ KORUMASI TİYATROCUYU EYLEMCİ ZANNETTİ
VALİ KORUMASI TİYATROCUYU EYLEMCİ ZANNETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 3 Ekim 2009 Cumartesi 17:00:03
Güncelleme :3 Ekim 2009 Cumartesi 19:47:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?