30
Nisan
2024
Salı
ERZİNCAN

TOKİ konutları için başvuru başladı

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ tarafından Kavakyolu Beldesi’nde yaptırılacak olan TOKİ konutları için kayıtlar başladı.

3+1 olarak yaptırılan ve 117 metrekare olan konutlara isteyen herkes başvuruda bulunabilecek.

Erzincan Merkeze 2 kilometre uzaklıkta bulunan Kavakyolu Beldesinde Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ tarafından toplu konut projesi başlatılıyor.

Kavakyolu Beldesi Belediyesi ile TOKİ arasında imzalanan protokol gereği beldedeki 60 dönümlük arazi üzerine toplu konut yaptırılacak. İsteyen herkesin baş vurabileceği konutlar 117 metrekare olacak ve 3+1 şeklinde inşa edilecek. TOKİ ile yapılan anlaşma gereği konutlar için ilk etapta 4 bin TL ödendikten sonra kayıt yaptırılacak.

Konutların yüzde 20 si peşin alınacak ve geri kalan bölüm ise 120 ayda ödenecek. Toplu Konutlar hakkında bilgi veren Kavakyolu Beldesi Belediye Başkanı Fikret Keskin, müracaat etmek isteyen vatandaşların peşinatı yatırdıktan sonra Kavakyolu Belediyesi’ne başvurmaları gerektiğini ifade etti.

Başkan Keskin, Kavakyolu Beldesi’nin Erzincan kent merkezine iki kilometre uzaklıkta olduğunun altını çizerek; “Yapılacak modern konutlar ile birlikte beldemiz daha güzel bir görünüme kavuşacak. Çevre düzenlemesi ve sosyal tesisler ile yeni konutlar Erzincan’a yakışır bir yaşam alanı olacak” dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 29 Eylül 2009 Salı 22:44:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?