30
Nisan
2024
Salı
ERZİNCAN

TŞOF dinlenme tesisi kuruyor

TŞOF ERZİNCAN’A DİNLENME TESİSİ KURUYOR

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Türkiye genelindeki 5’nci büyük sosyal tesisini Erzincan’a kuruyor. Doğu Anadolu Bölgesi’nin ilk ve tek olacak tesis Üzümlü ilçesi E-80 karayolu üzerindeki alanda 7 milyon TL’ye mal olacak ve yaklaşık 50 kişiye istihdam sağlanacak.

TŞOF Genel Başkanı Fevzi Apaydın ve beraberindeki heyetin geçtiğimiz aylarda Erzincan’a gerçekleştirdiği ziyaretin ardından yönetim tarafından böyle bir karar aldığını açıklayan Erzincan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Bedir Limon, TŞOF’un Türkiye genelinde 4 adet sosyal tesisisin bulunduğunu ve beşincisinin ise Erzincan’a yapılacağı müjdesini verdi.

TŞOF Başkanı Fevzi Apayadın’ın Erzincan’a yaptığı ziyaret esnasında Üzümlü ilçesinde E-80 karayolu üzerinde bulunan tesisin kendi bünyelerine alınarak çalışmaların nisan ayında başlayacağını ifade eden Bedir Limon, “TŞOF Erzincan’a yaklaşık 7 milyon TL yatırım gerçekleştirecek. Bu tesisin Erzincan’a kazandırılmasında Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Vali Abdulkadir Demir, Belediye Başkanı Yüksel Çakır ve Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Necmettin Ünal’ın katkısı var. Bu tesisin Erzincan’a kazandırılmasında güzel bir birliktelik sağlanmıştır. Yapılacak olan tesiste yaklaşık 50 kişi çalışacak ve Erzincan için bir istihdam alanı açılmış olacak. Nisan ayında yapımına başlanacak olan sosyal tesislerde, benzin istasyonu, otel, restoran, kafe ve yüzme havuzu bulunacak. Burada TŞOF üyeleri konaklayabilecektir” açıklamasında bulundu.

TŞOF ERZİNCAN’A DİNLENME TESİSİ KURUYOR
İHA
Yayın Tarihi : 17 Aralık 2009 Perşembe 16:01:01
Güncelleme :17 Aralık 2009 Perşembe 20:00:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?