30
Nisan
2024
Salı
ERZİNCAN

Üç kez gitti dördündü kez geldi

Erzincan Milli Eğitim Müdürü olarak görev yaptığı sırada, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) müşavir kadrosunda geçiçi olarak görevlendirilen Aydın Yalçın, Sivas Bölge İdare Mahkemesi’nin kararıyla yeniden Erzincan’daki görevine döndü.


Gümüşhane’de 16, Niğde’de ise 8 yıl il milli eğitim müdür yardımcılığı görevlerinde bulunan Aydın Yalçın, 2003 yılında vekaleten Erzincan Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atandı. 3 yıl Erzincan’da görev yaptıktan sonra 2006 yılı Mayıs ayında Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğü görevine getirilen Aydın Yalçın bu atamadan sadece 1 gün sonra bu kez Erzincan Milli Eğitim Müdürlüğü görevine asaleten getirildi.

Bu görevini 2007 yılının Kasım ayına kadar sürdüren Aydın Yalçın yine görevinde alınarak önce Gümüşhane Milli Eğitim Müdürlüğü’ne 6 ay sonra da Bayburt Milli Eğitim Müdürlüğü emrine öğretmen olarak tayin edildi. Bu atama üzerine Sivas Bölge İdare Mahkemesi’ne dava açan Aydın Yalçın, mahkemenin kararı üzerine 2008 yılı Eylül ayında yeniden Erzincan’daki görevine geri döndü.

Erzincan’da 10 gün İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevinde bulunan Yalçın yeni bir atama kararıyla MEB Müşavirliği kadrosuna verildi. Bu atama üzerine tekrar Sivas Bölge İdare Mahkemesi’ne başvuran Aydın Yalçın için yeniden görevine iade kararı çıkıyor.
Erzincan Milli Eğitim Müdürlüğü görevine dördüncü kez gelen Milli Eğitim Müdürü Aydın Yalçın, Milli Eğitim Müdürlüğü olarak belirlenen hedeflere ulaşmak için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

İha
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2009 Çarşamba 17:49:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?