18
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZİNCAN

Üzümlü'de bahar çalışmaları

Üzümlü ilçesinde belediye ekipleri ilçenin girişinde çam dikimi ve aydınlatma çalışması yapıyor.

Çalışmaları yerinde inceleyen Üzümlü Belediye Başkan Yardımcısı Ali İhsan Geylan ana yol ortasında bulunan su kanalının etrafına çam dikildiğini ifade etti.

Ağaçlandırma çalışmaları kapsamında yaklaşık 500 çam fidanı dikildiğini belirten Belediye Başkan Yardımcısı Geylan, ilçenin girişinin daha güzel bir görünüme kavuşturmayı istediklerini söyledi. Ayrıca dikilen çamların ışıklandırılmasını da aynı anda yaptıklarını kaydeden Geylan; "Yaptığımız düzenleme çalışmaları ilçemize ayrı bir renk katacak. Halkımızın desteği ile yaz ayları süresince ilçe merkezindeki park ve bahçe düzenlemelerimiz de sürecek. Amacımız, ilçemizi daha modern bir görünüme kavuşturmak. Bu çalışmalar kapsamında ilçe merkezinden geçen derenin çevresin de ağaç dikiminin yanı sıra aydınlatma çalışması yapacağız." dedi.

Altyapı ve kanalizasyon çalışmalarının büyük bir bölümünün tamamlandığını da kaydeden Başkan Yardımcısı Geylan; "Erzincan'ın en büyük ilçesi olan Üzümlü'de vatandaşlarımızın daha rahat yaşaması için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Bu çalışmalar sırasında zaman zaman vatandaşlarımıza verdiğimiz rahatsızlıklardan dolayı da özür diliyoruz" şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2008 Salı 11:54:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?