30
Nisan
2024
Salı
ERZİNCAN

Vali Kemaliye'ye hayran kaldı

Erzincan Valisi Abdulkadir Demir ilçe gezilerine Kemaliye ve İliç ilçeleriyle devam etti.

Erzincan'ın ilçeleri ile ilgili yerinde bilgi almak ve yöneticileri ile tanışmak amacıyla Erzincan'daki kamu kurum ve kuruluş yöneticileri ile birlikte bir haftalık gezi programını sürdüren Vali Demir Kemaliye ve İliç'i ziyaret ederek Kemaliye ve İliç ilçe kaymakamlarından ilçeleri hakkında brifing aldı.

Vali Demir Kemaliye ziyaretinde ilçenin doğal güzelliğine de hayran kaldı. İlk olarak Kemaliye Kaymakamlığı daha sonra ise belediye başkanlığını ziyaret eden Demir Vali'ye vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Belediye ziyaretinde Başkan Mustafa Haznedarı'ın; "Sayın valim sizi Erzincan'da ikinci Yazıcıoglu olarak görmek istiyoruz" şeklindeki konuşmasına Vali Demir rahmetli Yazıcıoglu'nu anarak çok büyük hizmetler verdiğini hatırlattı.

Kemaliye ziyareti sonrası beraberindeki kamu kurum yöneticileri ile birlikte İliç ilçesini ziyaret eden Demir Vali'yi İliç Kaymakamı Yakup güney Belediye Başkanı Ramazan Buran ve ilçe yöneticileri karşıladı Kaymakamlık binasında ilçe yöneticileri ile kısa bir müddet görüşen Vali Demir'e daha sonra Kaymakam güney tarafından ilçenin sosyo ekonomik yapısıyla ilgili Osman Bey konağında brifing verildi. Erzincan Valisi Abdulkadir Demir Kemaliye ve İliç ziyaretlerinin ardından akşam saatlerinde Erzincan'a döndü.

iha
Yayın Tarihi : 14 Ocak 2009 Çarşamba 19:09:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?