4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZİNCAN

Validen 'sağduyu' teşekkürü

Erzincan Valisi Refik Arslan Öztürk, son zamanlarda şehrin huzurunu bozmaya yönelik bazı çabaların olduğunu belirterek, olayları serinkanlılık ve sabırla karşılayan Erzincanlılar’a teşekkür etti.

Vali Refik Arslan Öztürk, Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü aracılığıyla yaptığı açıklamada, "Erzincanlılar, kendilerini sınamaya kalkışanlara umdukları fırsatı vermemiştir. Hemen her vesileyle terbiyesine, töresine, efendiliğine ve olgunluğuna hürmet ettiğim Erzincanlılar, kendisini tahrik edenlere serinkanlılıkla, net ve kararlı bir tavırla cevap vermiştir" dedi. "Vilayetimizde ve ülkemizde ayrımsız, kardeşçe ve huzur içerisinde yaşama arzu ve özleminin kaynağında bin yıllık beraberlik yatar" diyen Vali Öztürk açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Acıları, yokluğu, yoksulluğu ve bağımsızlığı bu bilinçle geride bırakan bir toplumu huzursuz etmek isteyenlere ısrarla, ’Sen bu ülkenin evladısın, otur sofraya ekmeğimizi bölelim’ denilmiştir. Bölüşmek ve birlikte karnımızı doyurmak isteğimiz ekmeğe ihanet edenlerin sonu hep hüsran olmuştur. Onlara hep nankör denilmiştir. Yaşadığımız sıkıntılı günlerde Erzincanlılar’ın sabrına, sağduyusuna ve anlayışına içtenlikle teşekkür ediyor, onlara saygılarımı sunuyorum."

İHA
Yayın Tarihi : 4 Haziran 2005 Cumartesi 17:43:35
Güncelleme :17 Haziran 2005 Cuma 15:12:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ismini vermek istemeyen biri IP: 81.215.107.xxx Tarih : 11.06.2005 10:37:07
sayın vali sen MHP adına mı konuşuyorsun. olayları başlatıp yarayı kaşıyan ve her yıl sınav döneminde ve de özellikle final döneminde bunu yapanlar bellidir. ülkücüler -özellikle de öğrenci olmayan ülkücüler- her yıl aynı senaryoyu gerçekleştirirler. buna karşın sen hala onların sözcülüğünü yapıyorsun. vazgeçin ve o bahsettiğiniz sofrayı paylaşmaya lütfen samimi olarak oturun. tüm erzincana saygılarımla.