4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZİNCAN

Veda yemeği

Erzincan Tarım İl Müdürlüğü tarafından emekliye ayrılan ve tayini çıkan 15 personel için veda yemeği düzenlendi. Erzincan Tarım İl Müdürlüğü Ek binası yemekhanesinde düzenlenen veda yemeğine Tarım İl Müdürü Abdulbaki Şahin, Şube Müdürleri, tarım sendika temsilcileri ile Tarım il müdürlüğü personeli katıldı.

Hep birlikte yenilen yemeğin ardından bir konuşma yapan Erzincan Tarım İl Müdürü Abdulbaki Şahin 2,5 ay gibi süredir Erzincan’da görev yaptığını vurgulayarak bu süre zarfı içerisinde tarım personelinin birbirine oldukça bağlı olduğunu gördüğünü ifade etti.

Emekliye ayrılan 9 personeline bundan sonraki hayatında başarılar dilediğini söyleyen Şahin diğer illere tayini çıkan personele ise Erzincan’da göstermiş oldukları gayretli çalışmayı yine devam ettirmelerini istediğini belirtti. Tarım il Müdürü Abdulbaki Şahin’in konuşmasının ardından emekliye ayrılan 9 personele ve başka ilerlere tayini çıkan 6 personele Tarım İl Müdürlüğü tarafından plaketler sunuldu. Sendika temsilcileri de emekliye ayrılan ve tayini çıkan personele yaptırdıkları teşekkür belgelerini sundu. Programın son bölümünde giden ve kalan personel birbiri ile vedalaştı.

Yasin Köz - Kenthaber / Erzincan
Yayın Tarihi : 18 Ağustos 2005 Perşembe 08:24:22
Güncelleme :18 Ağustos 2005 Perşembe 14:39:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?