23
Mayıs
2024
Perşembe
ERZİNCAN

'Vitamin' tanıtıldı

Türk Telekom Kurumu, öğrenci ve öğretmenlere destek amacıyla geliştirdiği "TTNet Vitamin" adlı programı, Erzincan'da müftülük salonunda düzenlenen toplantı ile tanıttı. 

Türk Telekom İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen tanıtım toplantısına Erzincan Valisi Ali Güngör, Milli Eğitim Müdür Vekili Özer Hayli ile çok sayıda öğretmen katıldı.
 
Sosyal sorumluluk projelerinde eğitime önem veren Türk Telekom'un geçen yıl bünyesine kattığı eğitim ve bilişim teknolojileri şirketi Sebit A.Ş.'nin hazırladığı "Vitamin" adlı yeni projeyle ilgili düzenlenen toplantıda bilgi veren Türk Telekom İl Müdürü Timur Sevim, projenin öğrencilerin ve eğitimcilerin hizmetine sunulduğunu söyledi. Törende daha sonra sonra konuşan Milli Eğitim Müdür Vekili Özel Hayli ise milli eğitim ve Telekom arasında sağlanan işbirliğinin eğitimin kalitesini daha da artacağını dile getirdi. 

Konuşmaların ardından Telekom yetkilileri, tarafından vitamin programı hakkında katılımcılara bilgiler verildi. Milli Eğitim Bakanlığı'nın müfredatına uygun olarak geliştirilen ve internet üzerinden www.ttnetvitamin.com.tr adresinden ulaşılabilen bir eğitim destek aracı olan "Vitamin", ilköğretim 4, 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrenci ve öğretmenlerine yönelik olarak hazırlandı. "Vitamin"in içinde öğrencilerin dersleri kolayca anlamasına yardımcı olan, öğrencilerin derse olan ilgisini arttıran sesli konu anlatımları bulunuyor. Programda, çocukların öğrenme motivasyonunu arttıran canlandırmalar ve dikkatini canlı tutan interaktif etkinliklerle ders anlatımları eğlenceli hale getiriliyor. "Vitamin"de ayrıca hem sınıfta uygulanabilen hem de öğrencilerin birinci elden anlayarak yapabileceği deneyler ve etkinlikler bulunuyor

iha
Yayın Tarihi : 17 Kasım 2008 Pazartesi 17:34:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?