18
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZİNCAN

Yatırım ajansı heyeti Erzincan'da

Başbakanlık Yatırım ve Tanıtım Ajansı yöneticileri, il yöneticileriyle yapılacak yatırımları görüşmek üzere Erzincan'a geldi.

Erzincan Valisi Ali Güngör'ü makamında ziyaret eden heyet, bölgede yapılan yatırımları yerinde inceleyecek.

Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı Başkan Vekili Can Levent Seçkin valilik ziyareti sırasında yaptığı açıklamada, düzenlenecek toplantılarda Erzincan'a yatırım amaçlı olarak, 27- 29 Ağustos iş gezisi düzenleneceğini ve 160 civarındaki işadamının alt yapı çalışmaları gerçekleştireceklerini ifade etti.

Seçkin açıklamasında; "Başbakanlık Yatırım ve Tanıtım Ajansı yaklaşık 1 buçuk yıl önce kurulmuştur. Amacı Türkiye'de yatırımcıları doğru adrese yönlendirmek ve yatırımcıya her türlü hizmeti karşılıksız olarak sunmak. Yatırımcının yatırım öncesinde ve sonrasında kendisine hizmet vermekle görevlidir. Heyetimiz Türkiye'yi dolaşarak bölgelerdeki yatırım ortamlarını inceliyor ve yatırım yapacak olan işadamlarına sunulacak imkanları yerinde tespit ediyoruz. 27 Ağustos tarihinde yaklaşık 160 kişilik yatırımcı gurubu Erzincan'a gelerek yatırım amacıyla çeşitli incelemelerde bulunacak. Bizler da bunun öncesinde gelerek bölgenin avantajını kullanarak yatırımcıların hangi alanlara yönlendirileceği konusunda ön çalışma yapacağız."diye konuştu.

Valilik ziyaretinin ardından heyet, Ticaret ve Sanayi Odası ile yatırım alanlarını yerinde incelemek üzere çeşitli temaslarda bulunacak.

.
Yayın Tarihi : 1 Mayıs 2008 Perşembe 14:24:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?