5
Mayıs
2024
Pazar
ERZİNCAN

Yeni evli çifte hırsızlık şoku

Erzincan'da bir süre önce dünya evine giren çiftin evine giren hırsız veya hırsızlar, düğünde takılan ziynet eşyalarını, bir miktar nakit para ve kredi kartlarını çalarak kayıplara karıştı.


Edinilen bilgiye göre, 15 gün önce dünya evine giren Adem ve Zeynep Badem çiftinin, Mimar Sinan Mahallesi 1204 Sokak'ta bulunan evlerinde, dün saat 21.00 sıralarında meydana gelen olayda, Adem Badem'in işte olduğu saatte eşi Zeynep Badem'in annesi ve yakınlarına ziyarete gitmesini fırsat bilen hırsız veya hırsızlar pencereyi kırıp, içeri girerek evin altını üstüne getirdi. Yatak odasına giren hırsız veya hırzılar, kredi kartları, düğünde takılan ziynet eşyaları, bir miktar para ve evde bulunan cep
telefonunu alarak kayıplara karıştı.


Özel bir güvenlik şirketinde güvenlik görevlisi olarak görev yapan Adem Badem'in eşi, eve geldiğinde gördüğü manzara karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Durumun emniyete bildirilmesi üzerine, olay yerinde ve çevrede geniş çapta arama yapıldı. Yapılan inceleme sırasında evin birkaç metre uzaklığında boş bir arsada evden çalınan cep telefonu bulundu.


Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

İha
Yayın Tarihi : 11 Eylül 2007 Salı 23:11:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?