23
Mayıs
2024
Perşembe
ERZİNCAN

Yeni vali koltuğa oturdu

Son Valiler kararnamesiyle, Gaziantep İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği'nden Erzincan Valiliği görevine atanan Abdulkadir Demir görevine başladı.

Dün akşam 18.00'da havayoluyla Erzurum'a oradan da karayoluyla Erzincan'a gelen Vali Abdulkadir Demir, bu sabah 09.00'da görevine başladı. Valilik binası önünde Belediye Başkanı Mehmet Buyruk, Erzincan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdoğan Büyükkasap, Vali Yardımcıları Adem Keleş, Ayhan Akpay ve Tolga Polat ile kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri tarafından karşılanan Vali Demir daha sonra polis tören mangasını selamlayarak makamına geçti.

Ziyaretleri kabul eden Vali Demir, Erzincan'da olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, "Erzincan, Doğu Anadolu Bölgesi'nin çok önemli bir ili. Bizim tek amacımız; çok çalışmak, böyle güzel bir bölgeye ve böyle güzel bir halka güzel hizmetler sunmak. Çok koşturacağız, bunu göreceksiniz. Asıl olan, vatandaşın huzur güvenliği. Daha sonra da en iyi şartlarda yaşaması. Bunun için ne gerekiyorsa kamu kurum ve kuruluşlarındaki tüm arkadaşlarımızla el ele verip, bir ekip çalışması ile hizmet sunacağız. Allah utandırmasın." dedi.

Vali Demir, ziyaretlerin ardından, kamu kuruluşlarının amirlerinden yapılan çalışmalarla ilgili brifingleri aldı.

iha
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2008 Salı 12:35:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?