8
Mayıs
2024
Çarşamba
ERZİNCAN

Yolcu otobüsü devrildi: 1 ölü, 11 yaralı

Erzincan’da bu sabah bir yolcu otobüsünün şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 11 kişi yaralandı.

Kaza, Erzincan-Refahiye Karayolu’nun 15. kilometresinde, Doğusan mevkiinde sabah saat 07.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İstanbul’dan Iğdır yönüne seyreden Can Iğdır firmasına ait İlhami Yıldırım idaresindeki 34 BS 3941 plakalı yolcu otobüsü, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlandı.

Kazada Kübra Akdemir (21) hayatını kaybederken, yolculardan Emür Aktaş, Ali Erdoğan, Mükerrem Dal, Mehmet Reşit Kutluay, Mustafa Yücel, Ekrem Kal, Ördek Kutluay ve Bekir Kullu ile Azerbaycan uyruklu Zeynep Allahverdiyavo, Bekir Şekerov ve Abbas Rahimov çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar, yoldan geçen özel araçlarla Erzincan Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Otobüsteki bazı yolcular, kaza sırasında otobüsün süratli olduğunu ve önündeki başka bir otobüsü geçmek istediği sırada şarampole yuvarlandığını söyledi. Kazadan yara almadan kurtulan yolcular ise, başka otobüslere bindirilerek Iğdır’a gönderildi.

erzincan
Yayın Tarihi : 22 Kasım 2004 Pazartesi 13:01:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?