30
Nisan
2024
Salı
ERZİNCAN

Yüksel Çakır esnaf ziyaretinde

Ak Parti Erzincan Belediye Başkan Adayı Yüksel Çakır'ın seçim çalışmaları devam ediyor.
Ak Parti Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle'nin yanı sıra, Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Keleş, Merkez İlçe Başkanı Cemalettin Başsoy ve İl Genel Meclis üye adaylarının katıldığı seçim gezileri sırasında Manifaturacılar Sitesi'ndeki esnafı da ziyaret eden Yüksel Çakır, site esnafıyla sohbet edip projeleriyle ilgili bilgiler verdi.


Esnafla sohbeti sırasında ekonomik krizin sadece Türkiye'de değil tüm dünyada olduğunu ifade eden Yüksel Çakır, "Şu anda tüm piyasanın yaşadığı durgunluk genelde her yıl birinci, ikinci, üçüncü aylarda ticaretin fazla hareketli olmadığından yaşanan piyasa durgunluğudur. Esnafımız, bu piyasa durgunluğunun her yıl yaşandığını bizlere özellikle söylüyor.

Tabi bunun üzerine dünyada yaşanan küresel krizin özellikle bizim ulusal medyada farklı bir şekilde lanse edilmesi ile oluşan psikolojik bir krizden de bahsedebiliriz. Tüketici endekslerinde açıklanan son rakamlara bakıldığında yavaş yavaş bir hareketlenme olduğu gözlenmekte. Ümit ediyorum ki önümüzdeki günler içerisinde özellikle Türkiye'nin seçim atmosferine girişiyle beraber bir canlılık daha yaşanacak" dedi.


Çakır, her zaman birlik ve beraberlik içinde Erzincan halkının rahat ve huzuru için çalışacaklarını ve hizmet üreteceklerini söyledi.
Milletvekili Sebahattin Karakelle ise yaptığı açıklamada "Esnafımızın bizlere son derece samimi duygularla yaklaşması ve bizlere olan sevgisini göstermesi tabiî ki bizleri son derece mutlu ediyor. Allaha şükürler olsun ki bugün memleketimizin caddelerinde gönül rahatlığıyla yürüyebiliyor ve hemşerilerimizle kucaklaşabiliyoruz. Bundan sonraki süreçte de halkımızla, esnafımızla birlikte olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 3 Mart 2009 Salı 15:26:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?