4
Mayıs
2024
Cumartesi
MEDYA

Zaman'dan medyaya iftar

Zaman Gazetesi Erzincan il Temsilciliği tarafından Erzincan’da faaliyet gösteren Gazete, Televizyon ve Radyoların yöneticileri ile çalışanlarına yönelik iftar yemeği verildi.

Özel Otlukbeli Haci Ali Akın lisesinde verilen iftar yemeğine Tüm medya kuruluşlarının temsilcileri iştirak etti. Zaman Gazetesi Erzincan yöneticileri, Özel Otlukbeli kolejini yöneticileri ve Basın temsilcileri hep birlikte iftar açtı.

Yemeklerin yenilmesinin ardından Zaman Gazetesi Erzincan Halkla ilişkiler sorumlusu Sedat İlgin katılımcılara, zaman gazetesi ile kısa bir sunum yaptı. Erzincan da faaliyet gösteren basın mensupları ile iftar yemeğinde bir arada olmaktan mutlu olduğunu ifade eden Otlukbeli İlköğretim Okulu Müdürü Süleyman Diker, Otlukbeli eğitim kurumlarında verilen eğitim hakkında kısa bir bilgi verdi.

Son olarak bir konuşma yapan Zaman Gazetesi Erzincan İl Temsilcisi Sinan Özdemir, Zaman gazetesinin yayın politikası hakkında bilgi vererek, “3 kasım 1986’da 7 bin tirajıyla yayın hayatına atılan Zaman, Mehmet Akif Ersoy’un Basın kürsülerin en yükseğidir sözüne gönülden inanarak o günden bu yana; doğru haber, dürüst yorum ilkesinde taviz vermeden meşrep, mezhep gözetmeksizin tüm insanlarımızın sesi soluğu oldu. Bu gün Cihan haber ajansı ve reklamcılık A.Ş Samanyolu TV ve Burç FM’inde ortaklarından olan Zaman yurt içinde iki yüz’ün yurt dışında yirminin üzerinde temsilcilikleri ve yüz bin’in üzerinde aktif ve fahri muhabirleri ile güvenilir haber ve yorumuyla 15 ülkede basılıyor olması, 20 Avrupa ülkesinde ve Amerika’ya da ulaşmakta, böylelikle de 32 ülkede bulunan Türkler arasında kuvvetli kültürel bağlar oluşmasında üzerine düşen görevi her gün artan bir tempo ile yerine getirmektedir. Bu yolda sizinle beraber yürümenin haklı gururunu yaşamaktayız.” şeklinde konuştu.

Yasin Köz - Kenthaber / Erzincan
Yayın Tarihi : 22 Ekim 2005 Cumartesi 11:05:06
Güncelleme :22 Ekim 2005 Cumartesi 12:45:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?