6
Mayıs
2024
Pazertesi
YAŞAM

Başkan Şahin, kendi oğlunun nikahını kıydı

Kazım Karabekir Belediye Başkanı Dursun Şahin, oğlunun nikahını kıydı. Daha önce kıydığı nikahlarda genç çiftlere 32 farzı soran Başkan Şahin'in, nikahını kıydığı oğluna ve gelinine aynı soruyu sormaması dikkat çekti.

Kazım Karabekir Belediye Başkanı Dursun Şahin'in oğlu Mehmet Şahin dün akşam Manolya Düğün Salonu'nda düzenlenen törenle hayatını Hatice Çakır ile birleştirdi. Genç çiftin nikahını kıymak üzere sahneye çağırılan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, nikahı kendisinin değil Kazım Karabekir Belediye Başkanı'nın kıymasını istedi.

Türkiye'de ilk defa bir Belediye Başkanı'nın kendi oğlunun nikahını kıymasına fırsat vermek için Başkan Dursun Şahin'i nikah masasına çağıran Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler'in teklifi, salondakilerden büyük alkış alı. Daha sonra cüppesini giyerek nikah masasına gelen Belediye Başkanı baba Dursun Şahin, oğlunun nikahını kıydı. Başkan Şahin'in, daha önce kıydığı nikahlarda çiftlere sorduğu 32 farzı oğluna sormaması dikkatlerden kaçmadı.

Genç çiftin nikah şahitliklerini Erzurum Valisi Celalettin Güvenç, AK Parti Erzurum Milletvekilleri Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Prof. Dr. Muzaffer Gülyurt, Mustafa Nuri Akbulut ve AK Parti İl Başkanı Hüseyin Tanfer yaptı.

Başkan Şahin nikah töreni sonunda oğlu ve gelinine nasihatte bulunmayı da ihmal etmedi. "Biriniz taş olursanız diğeriniz ceviz olun ki, ikiniz de kırılmayın" diyen Başkan Şahin, oğlu ve gelinine mutluluklar diledi.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Eylül 2005 Salı 14:50:42
Güncelleme :27 Eylül 2005 Salı 14:54:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?