6
Mayıs
2024
Pazertesi
YAŞAM

Çocuklarla aynı sofrada

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, orucunu belediye tarafından kurulan iftar çadırında açtı. İftar öncesi kuyrukta bekleyenlere iftar yemeği dağıtan Başkan Küçükler, iftar sofrasına dar gelirli ailelere mensup çocuklarla oturdu.

Beraberinde, AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı ve Ilıca Belediye Başkanı İsmail Efe olduğu halde Aziziye Parkı'nda kurulan iftar çadırına gelen Başkan Küçükler, sırada bekleyen vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

Daha sonra kuyrukta bekleyenlere kuru fasulye, bulgur pilavı ve lokma tatlısından oluşan mönüyü dağıtan Başkan Küçükler'e, Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı ile İsmail Efe de eşlik etti. Başkan ve beraberindekiler daha sonra çadıra geçerek iftar için çadıra akın eden vatandaşlarla birlikte oldu.

İftar çadırını dolduran çok az sayıdaki çocukla birlikte iftarını açan Başkan Küçükler, bir süre önce varlıklı ailelere yönelik yaptığı çağrısını yineledi. Başkan Küçükler daha sonra şunları söyledi:

"Günde 2 bin kişiyi ağırladığımız iftar çadırımız, sadece dar gelirliler için değildir. Çadırımıza her kesimden insanı davet ediyoruz. Burada biz, kardeşlik ortamı oluşturduk. Bunu görsünler. Buradaki dayanışmanın en güzel örneğine şahit olsunlar."

.
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2005 Pazar 21:40:42
Güncelleme :27 Ekim 2005 Perşembe 12:20:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?