9
Mayıs
2024
Perşembe
YAŞAM

Polis babasını şikayet etti

Polis Haftası etkinlikleri kapsamında Erzurum Emniyet Müdürü Tahsin Demir'i makamında ziyaret eden ilköğretim okulu öğrencileri arasındaki küçük bir kız öğrenci, polis babasını "kendisini ders çalıştırmıyor" diye şikayet etti. Daha sonra telsizden anons yaparak polis babasını makama çağırtan öğrenci, babasından ders çalıştırma sözünü aldı.

Emniyet Müdürü Tahsin Demir'i makamında ziyaret eden Özel Aziziye İlköğretim Okulu öğrencileriyle Demir arasında ilginç diyaloglar yaşandı. Müdür Demir'in "Polis olmak istiyor musunuz?" sorusuna öğrenciler hayır cevabını verirken, 1. sınıf öğrencisi Sare Taş, sebebini ise şöyle açıkladı. "Benim annem, babam polis. Babamın işi çok, eve geç geliyor. Annem geldiğinde yemek yapıyor. Babam da gelip hemen uyuyor. Bana ders çalıştırmıyor. Derslerime yardım etmesini istiyorum" dedi.

Polis babasını, ders çalıştırmadığı için Müdür Demir'e şikayet eden Sare Taş, daha sonra telsizden anons yaparak Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amir Yardımcısı olan babası Kemal Taş'ı makama çağırttı. Makama gelen polis memuru Kemal Taş, kızını karşısında görürken, şaşkınlığını gizleyemedi. Polis memuru Kemal Taş, Müdür Demir'in huzurunda kızına "ders çalıştıracağım" sözü vererek makamdan ayrıldı.

.
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2006 Cuma 15:47:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?