9
Mayıs
2024
Perşembe
YAŞAM

Şiir ve şarkı yarışması

Ülke genelinde son günlerde okullarda yaşanan şiddet olayları üzerine harekete geçen Erzurum Lisesi yönetimi, öğrencileri kavgalardan uzak tutmak amacıyla şiir ve şarkı yarışması düzenledi.

Erzurum Lisesi Kültür Merkezi Salonu'nda bugün yapılan yarışma öncesi konuşan Erzurum Lisesi Müdürü Osman Aktoprak, okullarda yaşanan şiddet olaylarını önlemek için bir dizi tedbir aldıklarını ve öğrencilerin sosyal faaliyetlere katılmasını sağlamaya çalıştıklarını belirterek, "Bundan böyle öğrencilerimizin öğretimlerinin yanı sıra eğitim çalışmalarına daha fazla ağırlık vereceğiz" dedi.

Öğretmenler ve velilerin de izlediği yarışmada öğrenciler, okudukları şiir ve şarkılarla dinleyicilerden bol bol alkış aldı. Öğrenciler arasında artan şiddet olaylarını azaltmak için sosyal aktivitelere daha da ağırlık vereceklerini belirten Müdür Osman Aktoprak, "Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin sokak kültürüyle yetişmesini önlemek ve şiddetten uzak durmalarını sağlamak için böyle bir program yaptık. Bundan sonra da bu tür etkinliklerimiz devam edecektir" diye konuştu.

Yarışmanın tamamlanmasının ardından dereceye giren 3 öğrenciye çeşitli ödüller verildi.

.
Yayın Tarihi : 31 Mart 2006 Cuma 23:08:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?