6
Mayıs
2024
Pazertesi
YAŞAM

Ulaşım işkencesi

Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nce şehir merkezinde yaptırılan 3 ayrı köprülü kavşak inşaatının, şehir merkezindeki trafiği olumsuz yönde etkilediği bildirildi. SSK, İstasyon ve Şükrüpaşa kavşaklarında yapımına devam edilen köprülü kavşak inşaatları sebebiyle yolların trafiğe kapatılması, araç trafiğini de adeta kilitlenme noktasına getirdi.

Trafiğin en fazla yoğun olan 3 ayrı noktasında yapılan köprülü kavşak inşaatlarının kış öncesine kadar bitirilmemesi halinde büyük bir mağduriyetin yaşanacağını belirten vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmaları en kısa sürüde tamamlamasını istiyor.

Araç trafiğinin en fazla etkilendiği SSK Kavşağı'nda ise çevre yolunu kullanması gereken araçların bu yolu kullanması, yaşanan sıkıntıyı daha da artırıyor. Polis ekipleri, Ilıca kontrol noktası ile Nenehatun Kavşağı'nda yaptığı denetimlerle şehirlerarası seyahat eden araçların Kuzey Çevre Yolu'nu kullanmalarını istiyorlar.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Ağustos 2005 Pazartesi 16:38:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
.................. IP: 81.215.55.xxx Tarih : 6.09.2005 10:35:46
ilimizde bu tür çalışmalar tabik güzel ve memnuniyet verici fakat bu 3 adet kavşak ve alt geçite harcanacak olan trilyonlarla daha farklı bir yatırım yapılamazmıydı... şu an erzurumun geçitlere ihtiyacı olduğundan daha çok fabrika ve iş sahalarına ihtiyacı var bu paralarla bir fabrika kurulup oranın geliriyle de bu tür yerler yapılabilir elbette hemde bu sayede bir çok işsiz ve madur insanı işsizlikten aşsızlıktan kurtarmış olmazmıyız... Adamın evinde yiyecek ekmegi ödeyecek kirası alacak ve yakacak odun kömürü yok kavşaklar bu adamın cokta umrundaydı sanki...